Închide meniul

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică! Anunţul făcut după U Cluj – FCSB 2-1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 8:42

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică! Anunţul făcut după U Cluj – FCSB 2-1

Nicolae Dică, atac la "cârtiţa" de la FCSB: "Ştiu cine a dat, e din club!"

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică şi a confirmat că el e cel care a făcut schimbările la pauza meciurilor în era lui Mister Nick. Dacă primul 11 putea să îi aparţină în totalitate antrenorului, lucrurile se schimbau radical pe parcursul partidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbările au apărut la pauză chiar şi în duelul cu U Cluj, pierdut cu 1-2. Florinel Coman, Adrian Şut şi Joyskim Dawa au fost înlocuiţi cu Octavian Popescu, David Miculescu şi Denis Haruţ. Asta după ce FCSB încasase două goluri după primele 45 de minute.

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică

„Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune ‘așa, așa, așa’, eu zic că-i bine. Dică face echipa. Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri după ce am făcut eu vreo schimbare? Când s-au luat două goluri după pauză? Trebuia să fie ploaie de centrări, dar nu există, ei sunt mulțumiți așa (…)

Dacă ai un om în plus și nu ai cinci pase… Eu nu vreau șapte pase, vreau cinci. Nu vreau cinci, vreau trei pase. Luați meciurile să vedeți când am avut trei pase. Mă refer la pase, pase, nu că o dă Dawa la Tamm și Tamm la Dawa.

Vreau să văd patru pase, cinci pase de la mijloc în sus. Dacă tu ai om în plus și nu poți să faci cinci pase, înseamnă că e chestiune de antrenament.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB!

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță. Roș-albaștrii au fost învinși de U Cluj, scor 1-2, iar Gigi Becali l-a invitat pe Dică, în direct la TV, să își dea demisia.

La rândul său, „Dicanio” a lăsat de înțeles, la conferința de presă, că se gândește să plece de pe banca vicecampioanei.

Ținând cont de ultimele declarații, despărțirea de FCSB pare cel mai probabil scenariu în cazul lui Nicolae Dică. Gigi Becali are două nume în vizor, în cazul în care antrenorul de 42 de ani își va anunța demisia.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt, la prima vedere, cele mai accesibile variante pentru Gigi Becali. Prepeliță s-a despărțit în urmă cu o săptămână de FC Argeș, iar în prezent este fără angajament.

Andrei Prepeliță se află la începutul carierei de antrenor. El a pregătit-o până acum doar pe FC Argeș, în perioada ianuarie 2021 – octombrie 2022.

Și Ilie Poenaru este foarte aproape să rămână fără echipă. El a avut luni o ședință de „gradul 0” cu conducerea de la UTA Arad, la finalul căreia a anunțat că „voi face un pas înapoi”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și