Închide meniul

Ciprian Marica, atac la jucătorii FCSB-ului: „Prea mult teatru și văicăreli!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 11:58

Ciprian Marica, atac la jucătorii FCSB-ului: Prea mult teatru și văicăreli!”

Schimbarea radicală pe care o cere Ciprian Marica în fotbalul românesc

Ciprian Marica, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ciprian Marica, acționar la Farul Constanța, a avut un atac la jucătorii FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, FCSB a fost învinsă de Farul Constanța, 2-3, în etapa a 23-a din Liga 1.

Ciprian Marica, atac la jucătorii FCSB-ului

Ciprian Marica i-a criticat pe jucătorii de la FCSB pentru faptul că, în momentul în care au trecut la conducere în partida cu Farul, au început să simuleze pentru a trage de timp.

„E clar că FCSB are calitate, nu aveam dubii despre asta. Au probleme pe faza defensivă și faptul că au renunțat parcă prea ușor la joc, au fost pedepsiți. Mă refer aici că spre final încercau să tragă de timp. 

Îl vedeam pe Crețu, totuși, un jucător cu experiență, care joacă de ceva timp la FCSB și Olaru, care iarăși, am pretenții de la el, jucător de echipă națională de la care avem așteptări. El este un pion important al FCSB-ului. Mult prea mult teatru, mult prea multe trageri de timp, văicăreli, toate lucrurile astea, cumva, se plătesc la final și asta s-a și întâmplat. 

Reclamă

Mi s-a părut că a renunțat prea devreme la a juca fotbal și a se concentra pe fotbal. Au încercat să găsească tot felul de tertipuri care sunt acceptate și înțelese, însă parcă pe finalul jocului, acolo unde mai sunt 10 minute, nu de la începutul celei de-a doua reprize”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Helmut Duckadam pune tunurile pe un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu Farul

Helmut Duckadam a vorbit în termeni duri despre Joyskim Dawa, fundașul FCSB-ului, după ce a încasat un cartonaș roșu în urma faultului aplicat lui Denis Alibec.

Totodată, fostul mare fotbalist a spus că portarul Ștefan Târnovanu a greșit la primul gol marcat de Farul.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă până acuma am apreciat și lăudat schimbările celor de la FCSB, aseară se pare că nu au fost inspirate acele schimbări. Și cred că de aici a venit și reculul, pentru că FCSB a dominat prima repriză. Se îndrepta totul spre victoria FCSB-ului, dar o greșeală și schimbările neinspirate au adus o înfrângere suprinzătoare.

Ca să marchezi două goluri într-un minut jumate, în prelungiri, îți trebuie și puțină șansă. Să nu uităm, totuși, greșeala lui Dawa, care este o greșeală monumentală. Pe lângă faptul că a lustruit mingea în prima fază, apoi a fost și cartonașul roșu… greșeli în lanț. Bine, nu sunt noi în ceea ce îl privește pe Dawa.

Primul gol cred că, în mare măsură, i se datorează lui Târnovanu, chiar dacă a fost o lovitură de excepție a lui Alibec. A fost pe colțul lui. Dacă dădea peste zid, în vinclu, n-aveai ce să-i reproșezi. Dar, așa, el trebuia să-și apere colțul, unde știa că Alibec trimite de obicei. Și aceste faze trebuie pregătite mai amănunțit, pentru că rar l-am văzut pe Alibec să încerce să dea peste zid. La celelalte goluri, nu putea face mai mult.

E prea devreme să vorbim despre titlu. Se va trage linie după ce se vor înjumătăți punctele în play-off. Eu cred că oricare dintre echipe, inclusiv Rapidul, are șansa ei. Dar rămâne favorită CFR”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

  • 37 de ani are Ciprian Marica
Recomandări
  • Ciprian Marica, atac la jucătorii FCSB-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și