Închide meniul

Ciprian Marica i-a găsit destinația ideală lui Octavian Popescu: „S-ar plia acolo!”. Ce spune despre transferul „perlei” de la FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 14:32

Ciprian Marica i-a găsit destinația ideală lui Octavian Popescu: „S-ar plia acolo!. Ce spune despre transferul „perlei de la FCSB

Ciprian Marica spune că La Liga este campionatul ideal pentru Octavian Popescu

Hepta

Ciprian Marica nu îl vede pe Octavian Popescu în Premier League. Fostul internațional consideră că fotbalul englez este mult prea agresiv pentru „perla” FCSB-ului. În schimb, Marica îl sfătuiește pe atacantul de 19 ani să meargă în campionatul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a impresionat la FCSB și, potrivit ultimelor informații, ar fi intrat în vizorul lui Everton. Deși un astfel de transfer este foarte greu de refuzat, Ciprian Marica îl sfătuiește pe puștiul de 19 ani să se gândească mai bine înainte să accepte vreo ofertă.

Ciprian Marica, mesaj direct pentru Octavian Popescu: „Nu îl văd în Premier League”

Fostul internațional consideră că „perla” lui Gigi Becali s-ar descurca mai bine în La Liga sau Bundesliga.

Fost atacant la Stuttgart, Schalke și Getafe, Marica spune că Premier League este un campionat mult prea dur pentru stilul lui Octavian Popescu, pe care l-a caracterizat drept „firav”.

„Aș minți să spun că îl văd pe Tavi Popescu, la cât e el de firav, în Premier League. Dar e un jucător cu calitate, poate juca la oricare echipă din Europa. Sigur, păstrând proporțiile. Anglia este Anglia. Știm cât de dur e fotbalul acolo.

Reclamă

La Liga, campionatul ideal pentru „perla” FCSB-ului, în viziunea lui Ciprian Marica

L-aș vedea mai bine în campionatul spaniol. Nici în Bundesliga nu aș putea spune. Campionatul Spaniei ar fi ideal pentru el, așa cum îi place să vină cu fața, să te lase să te întorci cu mingea, să îl ia ia unu contra unu. Mai mult s-ar plia asta pentru el.

Știm cât de liber lasă arbitrii jocul acolo (n.r – în Anglia), ei susțin jocul agresiv. E foarte important și pentru el dacă are de unde alege. Poate să își permită să zică ‘Nu merg în Anglia, că e prea puternic, mă duc în Spania’. Dar dacă n-ai decât o ofertă și un tren trece, trebuie să te urci în el.”, a spus Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Octavian Popescu, dorit în Premier League de Everton

Şefii grupării de pe Goodison Park au pus ochii pe Octavian Popescu, care tocmai a ajutat-o pe FCSB să câştige derby-ul din Gruia. A marcat golul victoriei cu CFR Cluj şi a ajuns la 7 reuşite stagionale. Puştiul minune al vicecampioanei are şi 3 goluri marcate. Transfermarkt consideră că jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FCSB a anunţat că nu ia în calcul să îşi vândă „perla” la finalul sezonului. E convins că nu poate primi, în acest moment, mai mult de 10 milioane de euro pentru tânărul jucător. Suma pe care o cere e de cinci ori mai mare!

Nu există ofertă concretă la ora asta pentru Tavi Popescu. Eu cred că are și ceva din Neymar și chiar din Messi, pentru că, ai văzut, când dă la poartă are și noroc și e un jucător de geniu. Chiar o să-l dau cu 50 de milioane.

Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Poate cineva să-l vândă cu mai mult? Pe Chiricheș am luat 10 milioane și ei l-au dat cu 7. Pe Tavi n-am să pot să iau valoarea lui reală„, a declarat Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și