Închide meniul

Octavian Popescu ar putea juca în Premier League! Agenţii puştiului minune de la FCSB negociază cu Everton. Gigi Becali s-ar putea îmbogăţi

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2022, 18:29

Octavian Popescu ar putea juca în Premier League! Agenţii puştiului minune de la FCSB negociază cu Everton. Gigi Becali s-ar putea îmbogăţi

Octavian Popescu ar putea să joace în Premier League în tricoul lui Everton

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Octavian Popescu, dorit de Everton
  • Gigi Becali îşi poate vinde „perla” în Premier League

Gigi Becali are şanse să mai dea un „tun” financiar. Octavian Popescu ar putea juca, de sezonul viitor, în Premier League. Everton este ultima echipă care şi-a manifestat interesul să îl transfere pe atacantul de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, au început negocierile. Fraţii Becali sunt în contact cu conducătorii echipei care se luptă pentru evitarea retrogradării. Echipa pregătită de Frank Lampard este pe locul 17 în clasament. Are 28 de puncte, dar şi două restanţe de disputat.

Octavian Popescu, dorit în Premier League de Everton

Şefii grupării de pe Goodison Park au pus ochii pe Tavi Popescu, care tocmai a ajutat-o pe FCSB să câştige derby-ul din Gruia. A marcat golul victoriei cu CFR Cluj şi a ajuns la 7 reuşite stagionale. Puştiul minune al vicecampioanei are şi 3 goluri marcate. Transfermarkt consideră că jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Reclamă

Patronul lui FCSB a anunţat că nu ia în calcul să îşi vândă „perla” la finalul sezonului. E convins că nu poate primi, în acest moment, mai mult de 10 milioane de euro pentru tânărul jucător. Suma pe care o cere e de cinci ori mai mare!

Nu există ofertă concretă la ora asta pentru Tavi Popescu. Eu cred că are și ceva din Neymar și chiar din Messi, pentru că, ai văzut, când dă la poartă are și noroc și e un jucător de geniu. Chiar o să-l dau cu 50 de milioane.

Reclamă

Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Poate cineva să-l vândă cu mai mult? Pe Chiricheș am luat 10 milioane și ei l-au dat cu 7. Pe Tavi n-am să pot să iau valoarea lui reală„, a declarat Gigi Becali.

Everton are în palmares 9 titluri în campionatul Angliei. Ultima dată a pus mâna pe trofeu în 1987. La derby-ul CFR Cluj – FCSB, în tribunele arenei ar fi fost şi trimişi ai clubului Benfica Lisabona. Portughezii îl urmăresc de mai mult timp pe Tavi Popescu.

Octavian Popescu, în culmea fericirii: „Sper să ajung la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”

FCSB a spart „gheața” și a învins CFR Cluj în Gruia, după o așteptare de 8 ani. În urma victoriei din această seară, trupa lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de lider, cu 5 etape rămase până la finalul play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eroul” FCSB-ului s-a arătat extrem de bucuros la finalul partidei. Puștiul de 19 ani este optimist în privința luptei pentru titlu. Octavian Popescu a fost întrebat despre faptul că Nuno Claro l-a comparat cu Cristiano Ronaldo, înaintea derby-ului din Gruia.

Sunt foarte bucuros că am rueșit să marchez în derby. E un derby de România și sunt bucuros că ne-am dus la două puncte de ei. N-am mai câștigat de 8 ani aici, la ei acasă, și e un moment bun să ne bucurăm.

Într-un fel, suntem la mâna noastră (n.r. – în lupta pentru titlu). Trebuie să câștigăm tot până la final. O luăm pas cu pas și sper să reușim. La Olaru sper să nu fie ceva grav și să revină la antrenamente.

Am revenit și noi și ne-au ajutat și cei de la Craiova. Și Farul ne-a ajutat. Dar noi trebuie s-o luăm meci cu meci și la final să ridicăm trofeul. Noi am dat totul pe teren. Trebuia să câștigăm neapărat ca să mergem la două puncte de ei.

(N.r. – Despre comparația cu Cristiano Ronaldo) Mă bucură aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc tocmai la Ronaldo, sper să ajungă la jumătatea lui”, a spus Octavian Popescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!