Închide meniul

Ciprian Marica îl elogiază pe Gică Hagi: „Ai fost un geniu ca fotbalist, eşti un geniu și ca antrenor”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 18:40

Ciprian Marica îl elogiază pe Gică Hagi: Ai fost un geniu ca fotbalist, eşti un geniu și ca antrenor”

Ciprian Marica îl elogiază pe Gică Hagi

Gică Hagi şi Ciprian Marica, după ce Farul a câştigat campionatul / Facebook

Ciprian Marica îl elogiază pe Gică Hagi. Fostul atacant al naţionalei a dezvăluit că „Regele” i-a spus la începutul acestui sezon că Farul va lua titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica a mărturisit că el nu credea în câştigarea titlului de către Farul atât de devreme.

Ciprian Marica îl elogiază pe Gică Hagi

La începutul sezonului am avut o discuție cu Gică Hagi. Ne-a zis ca vom fi campioni.

Nu prea poți să-l contrazici pe Hagi când vorbește de fotbal! Vă spun sincer, îmi plăcea ce aud, dar credeam doar că are foarte mult entuziasm și că e prea devreme pentru o astfel de performanţă.

Gică, m-ai uimit din nou! Felicitări! A venit momentul să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului, ai demonstrat încă o dată că ești unic în fotbalul românesc. Nu mă feresc de cuvinte, ai fost un geniu ca fotbalist, eşti un geniu și ca antrenor

Reclamă

Mulțumesc!

Aceleași felicitări și echipei în întregul ei! Mulțumesc, băieți, că ați crezut și ați luptat chiar și atunci când alții nu vă dădeau nicio șansă!

Felicitări din tot sufletul și galeriei, fanilor! Eu voi aminti tuturor, cu orice ocazie, că Farul există datorită vouă și fără dragostea voastră pentru acest simbol, fără susținerea voastră nu am fi astăzi aici!

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalul a reînviat în Constanța, în Dobrogea! Toti cei amintiți aici au demonstrat că triumful vine atunci când e unitate, când există încredere în profesioniști, în valoare, în muncă.

Înainte, Farul! Mulțumesc pentru niște sentimente pe care chiar mi-e greu să le descriu în cuvinte! Și trăisem și eu destule în fotbalul asta!”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

Ciprian Marica, acţionar la Farul

Ciprian Marica deţine 10% din acţiunile Farului Constanţa. Ciprian Marica era proprietarul Farului, la momentul fuziunii echipa aflându-se în Liga a 2-a.

După fuziunea dintre Viitorul Constanţa şi Farul, echipa din Liga 1 preluând numele istoric al echipei constănţene, fostul atacant al naţionalei a devenit acţionar minoritar la Farul.

Gică Hagi are acum 90% din acţiunile Farul, iar Ciprian Marica 10%.

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman: „Seamănă tot mai mult cu Kylian Mbappe!”

Gică Hagi este euforic după ce a câştigat titlul cu Farul şi a anunţat că vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman. „Regele” visează să îl vadă din nou pe atacantul de 25 de ani sub comanda lui.

Hagi l-a vândut pe Florinel Coman la FCSB, în 2017, pentru 3 milioane de euro. Anunţă că ţinteşte o revenire a internaţionalului român, dar că nu îşi permite să îl aducă la Constanţa. Cu el şi-ar fi dorit să înceapă campania de transferuri pentru a obţine rezultate notabile în preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă

Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat”, a spus Gică Hagi la fanatik.ro.

Florinel Coman, clauză de reziliere de 5 milioane de euro

Gigi Becali a anunţat, după ce FCSB a pierdut titlul, ce clauză de reziliere are jucătorul care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

Eu nu știu de nicio ofertă pentru Florinel Coman. Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

În acest sezon, Florinel Coman a marcat 10 goluri şi a oferit 11 pase decisive în cele 43 de meciuri din toate competiţiile. Au apărut zvonuri că ar fi pe lista de transferuri a lui Sporting Lisabona.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și