Închide meniul

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman: „Seamănă tot mai mult cu Kylian Mbappe!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 15:37

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman: „Seamănă tot mai mult cu Kylian Mbappe!

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Gică Hagi este euforic după ce a câştigat titlul cu Farul şi a anunţat că vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman. „Regele” visează să îl vadă din nou pe atacantul de 25 de ani sub comanda lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi l-a vândut pe Florinel Coman la FCSB, în 2017, pentru 3 milioane de euro. Anunţă că ţinteşte o revenire a internaţionalului român, dar că nu îşi permite să îl aducă la Constanţa. Cu el şi-ar fi dorit să înceapă campania de transferuri pentru a obţine rezultate notabile în preliminariile UEFA Champions League.

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman

Antrenorul noii campioane a României anunţă că pe jucătorul lui FCSB îl prinde bine porecla „Mbappe de România”. După ce i-a „suflat” titlul lui Becali, acum îşi doreşte să îi ia cel mai în formă jucător din play-off.

Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Kylian Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.

Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. a fost o fază pregătită la antrenament, întrebați pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat„, a spus Gică Hagi la fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat, după ce FCSB a pierdut titlul, ce clauză de reziliere are jucătorul care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

Eu nu știu de nicio ofertă pentru Florinel Coman. Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

În acest sezon, Florinel Coman a marcat 10 goluri şi a oferit 11 pase decisive în cele 43 de meciuri din toate competiţiile. Au apărut zvonuri că ar fi pe lista de transferuri a lui Sporting Lisabona.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului

Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani sunt jucătorii cărora le expiră contractul şi care au fost anunţaţi că nu vor mai continua la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că trebuie să aducă de urgenţă doi fundaşi centrali.

Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas

Singurul jucător pe care îl avem noi e unul Coman. Altul nu mai avem. Ce, Olaru, şi el aseară praf! Şi Şut, căruia nu ai ce să îi spui. Nu că a dat gol, a jucat omul. Noi şi la 2-0, şi la 2-1, trebuia să avem un mijlocaş. Ei erau descoperiţi acolo. Noi numai minge lungă, minge lungă, minge lungă!

Nu, tată! Dacă ei sunt descoperiţi aşa 2-3 pase şi le dai gol. Sau mijlocaşi care se duc cu mingea până în poartă. Eu v-am spus că ne trebuie că ne trebuie 2 fundaşi centrali. Aia o să facem, o să luăm 2 fundaşi centrali neapărat„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Gigi Becali a lăsat de înţeles că nu este dispus să plătească clauza lui Deian Sorescu, de 850.000 de euro, pentru ca împrumutul de la Rakow să fie transformat într-un transfer definitiv.

Recomandări
  • Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman
  • Anunţ spectaculos al „Regelui”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și