Închide meniul

Ciprian Marica, ironie incredibilă la adresa lui Vali Creţu. Cum s-a amuzat fostul internaţional de fundaşul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 16:43

Ciprian Marica, ironie incredibilă la adresa lui Vali Creţu. Cum s-a amuzat fostul internaţional de fundaşul lui FCSB

Ciprian Marica, ironie incredibilă la adresa lui Vali Creţu

Valentin Creţu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Ciprian Marica a lansat o ironie incredibilă la adresa lui Vali Creţu. Fostul internaţional român s-a amuzat pe seama fundaşului dreapta de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creţu a fost criticat în mai multe rânduri pentru centrările sub aşteptări din meciurile vicecampioanei României. Chiar şi Gigi Becali l-a luat la ţintă.

Ciprian Marica, ironie incredibilă la adresa lui Vali Creţu

Nici Marica nu l-a iertat pe veteranul de 34 de ani al roş-albaştrilor. A făcut-o în momentul în care a vorbit despre fostul portar al Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli. Goalkeeperul a ajuns între timp la Palermo.

Pigliacelli a făcut o treabă bună și cât a fost la noi. Era un portar sigur, bun, cu joc de picior bun. Ai putea spune că centrează mai bine decât Crețu, acum făcând o glumă. Avea un joc de picior și e un atu fantastic, mai ales pentru echipele care am văzut cât de mult angrenează portarul în jocul colectiv. Atunci ai nevoie de un astfel de portar”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Vali Creţu a fost în colimatorul lui Gigi Becali după mai multe meciuri. A răbufnit la finalul unei victorii cu FC Argeş şi a cerut să nu mai fie analizate numai centrările pe care le trimite.

Reclamă

Eu demonstrez pe teren. De când am venit aici, după două luni, eram dat afară! Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Asta contează. An de an am ieșit cel mai bun fundaș dreapta pe datele InStat. Îmi fac treaba defensiv foarte bine, eu știu ce fac!

Am ajuns la o experiență, sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica. Mă pregătesc foarte bine. Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!”, a declarat Vali Crețu după FCSB – FC Argeș 3-2.

Mihai Stoica, convins că Vali Creţu ar fi putut prinde un transfer în Premier League

Mihai Stoica l-a lăudat pe Vali Creţu. Managerul general al roş-albaştrilor e sigur că jucătorul de 33 de ani ar fi putut ajunge chiar şi în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă Crețu centra și bine, la felul în care aleargă, și se dedică pentru echipă, acum era în Premier League, nici măcar în Germania”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

FCSB – Rakow 1-4

Roș-albaștrii au suferit o înfrângere umilitoare în ultimul amical din stagiul de pregătire din Antalya. Echipa lui Mihai Pintilii s-a făcut de râs cu polonezii.

A fost 3-0 pentru Rakow la pauză, după ce FCSB a încasat trei lovituri în primele 26 de minute. Omrani a redus din diferență în minutul 60, dar polonezii au mai înscris o dată pe final.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și