Închide meniul

Ciprian Marica l-a analizat „la sânge” pe Florinel Coman. Ce îi lipsește lui „Mbappe”:„Îi îngreunează jocul”

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 10:44

Reclamă
Ciprian Marica l-a analizat la sânge” pe Florinel Coman. Ce îi lipsește lui Mbappe”:Îi îngreunează jocul”

Ciprian Marica l-a analizat „la sânge” pe Florinel Coman

Florinel Coman / Profimedia

Ciprian Marica l-a analizat „la sânge” pe Florinel Coman. Acționarul minoritar de la Farul Constanța a vorbit despre vedeta celor de la FCSB, jucător crescut la echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, „Mbappe” a „explodat”. Cifrele vedetei de la FCSB sunt din ce în ce mai bune față de alte sezoane, iar acesta a contribuit decisiv deja de multe ori în meciurile echipei sale.

Ciprian Marica l-a analizat „la sânge” pe Florinel Coman. Mesajul oficialului de la Farul

Totuși, Marica este de părere că lui Florinel Coman îi lipsește viteza. Acționarul minoritar de la Farul Constanța a lăudat totuși alte calități ale lui „Mbappe”, dar este de părere că vedeta de la FCSB ar avea evoluții mult mai bune dacă ar avea o viteză mai mare.

„Florinel este un jucător căruia îi lipsește puțin viteza. De multe ori asta îi îngreunează jocul. Asta e calitatea care îi lipsește, nu are viteză, cu toate că are calitate. Protejeaza bine mingea, e un marcator de acolo, din gura porții, cred ca sclipirea aia, ruperea aia de ritm pe distanță scurtă îi lipsește”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

De la startul acestui seozn de Liga 1, Florinel Coman a adunat 19 meciuri în tricoul vicecampioanei, în care a reușit să marcheze 9 goluri și să ofere 8 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Florinel Coman poate fi coechipier cu Ianis Hagi! Presa din Scoția l-a analizat pe „Mbappe”

Starul echipei lui Gigi Becali a fost propus la Rangers, formație din Scoția de la care Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves. Totuși, în cazul în care transferul s-ar materializa, cei doi ar putea fi coechipieri.

Atacantul „roș-albaștrilor” a sperat la un transfer în străinătate în ultimi ani. Acum, acesta a fost analizat de scoțienii de la The Rangers Journal și a fost propus la echipa de care aparține Ianis Hagi. Britanicii îl văd pe „Mbappe” ca o posibilă soluție pentru lotul formației de pe Ibrox Stadium.

Există zvonuri conform cărora Ianis Hagi va reveni încă din iarnă în Scoția, având în vedere că fiul „Regelui” nu a impresionat în tricoul formației spaniole Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

„Internaționalul român este un jucător de picior drept, care evoluează ca extremă stângă, iar anterior a fost în atenția lui Manchester City. E într-o formă grozavă în actualul sezon. Ar putea fi el răspunsul pentru probleme lui Rangers?

Spre deosebire de extremele lui Rangers din ultima vreme, Coman este un jucător căruia îi place foarte mult să șuteze de la distanță. A șutat în total de 32 de ori din afara careului și a marcat de 3 ori, două dintre goluri fiind din lovituri libere. Are o tehnică excelentă, dar deciziile pe care le ia când vine vorba de șuturi i-ar putea frustra uneori pe fani”, este o parte din analiza scoțienilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și