Închide meniul

Ciprian Marica, şocat de accidentarea suferită de Denis Alibec: „E prima dată când un jucător se accidentează aşa”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 18:37

Ciprian Marica, şocat de accidentarea suferită de Denis Alibec: „E prima dată când un jucător se accidentează aşa

Ciprian Marica, şocat de accidentarea suferită de Denis Alibec

Denis Alibec, în timpul meciului dintre Chindia şi Farul/ Hepta

Ciprian Marica este şocat de accidentarea suferită de Denis Alibec. Oficialul de la Farul este convins că atacantul lui Gică Hagi „s-a rupt” din cauza arbitrajului video, care a cedat în partida constănţenilor cu Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec va rata meciurile amicale ale echipei naţionale, din cauza accidentării suferite în ultimul meci din Liga 1. În locul său, Edi Iordănescu l-a convocat pe Marius Ştefănescu, jucătorul lui Sepsi.

Ciprian Marica, şocat de accidentarea suferită de Denis Alibec

Meciul dintre Farul şi Chindia, din ultima etapă, a fost întrerupt timp de aproximativ 10 minute, din cauza unei erori a arbitrajului video. Sebastian Colţescu a acordat penalty pentru dâmboviţeni, după ce a revăzut faza pe o cameră ce se afla pe marginea terenului.

Astfel, Ciprian Marica a declarat că accidentarea suferită de Denis Alibec este cauzată de întreruperea meciului, şi mărturiseşte că este prima de acest tip din Liga 1. Totodată, oficialul contănţenilor a mai mărturisit că atacantul Farului este o pierdere pentru echipa naţională, având în vedere forma arătată de acesta în actualul sezon.

„Denis Alibec s-a accidentat. E prima dată când un jucător se accidentează cu VAR. Măi, să stai câteva minute, să te răcești, să fii în verva jocului, să stai câte 5-7-10 minute pentru o decizie VAR… se răcește musculatura. Eu cred că accidentarea lui Alibec este din cauza VAR-ului. S-a răcit mușchiul.

Reclamă

Oricât te-ai întinde tu pe acolo, nu e același lucru. Te răcești, mușchiul pleacă direct în sprint și uite că s-a rupt, s-a întins. Să vedem exact despre ce e vorba, dar cert este că nu e apt pentru echipa națională. Eu zic că e o pierdere pentru națională, Alibec era în formă”, a declarat Ciprian Marica, pentru Pro Arena.

Ce a declarat Denis Alibec, după ce s-a accidentat din cauza VAR-ului din Liga 1

Denis Alibec s-a accidentat din cauza VAR-ului din Liga 1. Sebastian Colţescu a avut nevoie de aproape 10 minute pentru a putea revedea faza la care a dictat penalty pentru Chindia Târgovişte. Denis Alibec a anunţat că a făcut întindere după ce a aşteptat aproape 10 minute decizia.

Denis Alibec a avut un discurs dur la adresa VAR-ului din România şi a problemelor de funcţionalitate. Denis Alibec a anunţat că s-a şi accidentat.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci foarte greu, Chindia e o echipă foarte bună. Nu a mai pierdut de 7 meciuri, dar cred că meritamn să câştigăm acest meci. Am avut câteva ocazii. Important este ca fanii să îşi susţină echipă. La fiecare mă înjură lumea.

E bătaie de joc să stai 10 minute pentru o fază, să aduci telefonul din vestiar să vezi faza. La noi aşa se întâmplă mereu, stai 10 minute să vezi un ofsaide. Te scoate din ritm, am stat 10 minute şi am făcut întindere la un sprint. O să văd mâine cum mă simt.

Voi rămâne aici, am ales să vin acasă şi mă simt foarte bine„, a spus Denis Alibec la digisport.ro, după Chindia Târgovişte – Farul Constanţa 1-1.

Recomandări
  • Ciprian Marica, şocat de accidentarea suferită de Denis Alibec
  • Ce a declarat oficialul de la Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și