Închide meniul

Mircea Rednic, supărat pe VAR, după Hermannstadt – UTA 2-1: „E bine că la noi imediat se vede”

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2023, 21:11

Reclamă
Mircea Rednic, supărat pe VAR, după Hermannstadt – UTA 2-1: „E bine că la noi imediat se vede

Mircea Rednic, supărat pe VAR, după Hermannstadt - UTA 2-1

Mircea Rednic / Hepta

Mircea Rednic, supărat pe VAR, după Hermannstadt – UTA 2-1. Arădenii au deschis scorul şi în partida din etapa a treia a sezonului din Liga 1, dar nu au reuşit să obţină victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Marius Măldăruşanu a pus mâna pe cele trei puncte, în timp ce echipa pregătită de Mircea Rednic are un singur punct în primele trei etape ale noului sezon.

Mircea Rednic, supărat pe VAR, după Hermannstadt – UTA 2-1: „E bine că la noi imediat se vede”

UTA a deschis scorul prin Carp, în minutul 32, în timp ce gazdele au înscris cele două goluri prin Paraschiv, în minutul 51, şi Mino, în minutul 58. Daniel Paraschis a restabilit egalitatea după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

La finalul partidei de la Sibiu, Mircea Rednic s-a plâns de VAR, dar a recunoscut că echipa sa nu poate mai mult în acest moment, chiar dacă se vede un progres din punct de vedere fizic:

Trist, dureros. Iar am condus, am avut o repriză foarte bună, am început bine și a doua repriză. A apărut acel penalty, nimeni n-a știut ce a fost. Domnul Barbu a spus că a fost henț. A venit din VAR. Tot din VAR ar fi trebuit să vină și când i-a dat lui Dumitrașcu un cot, cred că atunci erau la un ceai.

Reclamă

Sunt dueluri, se mai împing, se mai lovesc, la noi, imediat se vede. Sunt supărat că am luat golul doi identic cu cel de acasă, de la Arad. Corner, iar am dormit. Din nou faze fixe, păcat. Cred că meritam cel puțin un egal.

E greu când, pe un joc bun, îți vine așa un penalty… S-a schimbat soarta unui meci. Am pierdut trei puncte nemeritat, dar se vede o îmbunătățire, jucătorii noi s-au integrat.

Sunt supărat că facem greșeli d-astea… Mai ales la fazele fixe. Ok, penalty-ul s-a dat, dar ai corner, cu marcaj… Trebuie să fii mai atent la fazele astea.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, sunt realist, mai mult nu putem. Am venit cu șapte rezerve, nu-i ușor, nu am foarte multe soluții. Ne mișcăm cam greu, a declarat Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Etapa următoare, FC Hermannstadt merge pe Ion Oblemenco, pentru meciul cu Universitatea Craiova, în timp ce UTA Arad va primi vizita celor de la Poli Iaşi.

FC Hermannstadt – UTA Arad 2-1

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Găman, Stoica – Neguţ (Balaure ’66), Biceanu (Alhassan ’65), Mino, P. Iancu (Jipa ’46), Oroian – G. Iancu (Fonseca ’80), Paraschiv (Bejan ’84). Antrenor: Marius Măldărăşanu.

UTA: Iacob – Roganovic (Mustaca ’88), Benga (Markov ’66), Carp (Freitas ’82), Abeid – Pop (C. Mihai ’46), Dumitraşcu, Marku, Stahl – Fabry (Leidsman ’66), Cooper. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Oroian ’85, Balaure ‘90+2 / Dumitraşcu ‘45+1, Cooper ‘45+4, Marku ’61, Roganovic ‘74

Arbitri: Marian Barbu – Mihai Marius Marica, Stelian Slabu – Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Horaţiu Feşnic, Doru Claudiu Lucaciu

Reclamă

Observatori: Teodora Albon, Claudiu Boaru

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și