Închide meniul

Claudiu Keșeru, exclus de la UTA Arad de Ilie Poenaru: „La mine primează disciplina și respectul!”. Anunț-șoc, la două zile după ce atacantul a fost surprins la o petrecere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2022, 16:59

Claudiu Keșeru, exclus de la UTA Arad de Ilie Poenaru: „La mine primează disciplina și respectul!. Anunț-șoc, la două zile după ce atacantul a fost surprins la o petrecere

Claudiu Keșeru a fost exclus din lotul celor de la UTA Arad

Claudiu Keșeru, în tricoul celor de la UTA Arad / Hepta

Claudiu Keșeru a fost amendat și exclus din lotul celor de la UTA Arad de Ilie Poenaru. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a anunțat că atacantul de 35 de ani a încălat regulamentul impus în cadrul clubului, iar prin urmare a fost lăsat pe dinafară pentru meciul cu CS Mioveni, programat mâine, de la ora 16:30, în etapa a 8-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea-șoc de la Arad a venit la numai două zile după ce Keșeru a fost surprins la o petrecere. Sâmbătă seară, internaționalul român a fost fotografiat în timp ce petrecea alături de un DJ la un hotel din Arad.

Claudiu Keșeru, exclus de la UTA Arad de Ilie Poenaru!

Ilie Poenaru n-a stat pe gânduri și a anunțat că Claudiu Keșeru va plăti pentru acțiunile sale. Fostul vârf de la FCSB, cu 47 de selecții la națională, are cel mai mare salariu de la UTA.

„Cred că toți ați înțeles cine sunt și ce vreau. La mine primează disciplina și respectul, iar fiecare trebuie să răspundă pozitiv la ceea ce cer eu. Avem un Regulament, nimeni nu trebuie să-l încalce.

Keșeru nu l-a respectat, așa că va plăti o amendă, care e stipulată în acel Regulament. Mai mult, a fost exclus din lot pentru partida de la Mioveni. Măsura mă afectează mai ales că victoria cu Craiova a costat scump și anumiți jucători acuză probleme medicale, așa cum sunt Postolachi, Erion Hoxhallari sau Erico. În zilele următoare vom vedea ce vom mai face”, a spus Ilie Poenaru, la conferința de presă, citat de aradon.ro.

Reclamă
Claudiu Keșeru, la o petrecere din Arad, alături de DJ
Claudiu Keșeru, la o petrecere din Arad, alături de DJ / specialarad.ro

Poenaru are așteptări mari de la Keșeru: „A fost adus pentru a face performanță”

Ulterior, Poenaru a explicat că a avut multă răbdare cu experimentatul atacant, motiv pentru care se așteaptă ca atunci când va reveni în lotul celor de la UTA Arad să facă diferența:

„Claudiu Keșeru reprezintă ceva pentru acest club, este o investiție, a fost adus pentru a face performanță. Am grăbit, dar și datorită lui, trimiterea în primul ’11’ încă de la primul meci. I-am spus, însă, că nu are cum să fie la un nivel foarte bun, după care și-a dat și el seama de acest lucru.

În meciurile în care nu a evoluat, am încercat să îl punem pe picioare din punct de vedere fizic, dar și să-i dăm timp să se integreze principiilor mele de joc. La noi se joacă altceva față de unde a fost, eu cer altceva, plus că trebuia să se obișnuiască și cu colegii, care erau alții decât cei de până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că a avut nevoie de toată această perioadă de adaptare, din punct de vedere fizic, tehnic și tactic. Acum, însă, toată această perioadă a luat sfârșit. Din ceea ce văd și discuțiile cu preparatorii fizici de la echipă, el este într-un moment bun acum, cel puțin din punct de vedere fizic, dar a înțeles și ce vreau de la el.

Din acest moment, când eu consider, el va intra și va trebui să-și demonstreze valoarea și experiența. A venit aici să ajute echipa, să facă performanță. Asta e tot ce vreau și-mi doresc de la el. I-am oferit această perioadă de adaptare, acum va trebui să intre și să facă diferența. De asta e și la UTA”, a mai declarat Ilie Poenaru.

  • Claudiu Keșeru a bifat 6 apariții pentru UTA Arad în acest sezon, reușind să ofere un assist.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și