Închide meniul

Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1: „E o situație penibilă! Să mă retrag? Doamne ferește!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 23:24

Reclamă
Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1: „E o situație penibilă! Să mă retrag? Doamne ferește!

Claudiu Keșeru, extrem de dezamăgit după FCSB - UTA 2-1

Claudiu Keșeru, în tricoul celor de la UTA / Hepta

Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1. Atacantul de 35 de ani a fost introdus, din nou, pe final de Ilie Poenaru și a reușit să-și lase amprenta. Keșeru a redus din diferență în minutul 90+1 și și-a trecut în cont primul gol al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keșeru a înscris în premieră pentru UTA, chiar împotriva fostei sale echipe, FCSB. Golul „veteranului” din atacul arădenilor n-a contat însă din punct de vedere al celor 3 puncte.

Claudiu Keșeru nu s-a mai putut abține după FCSB – UTA 2-1: „E o situație penibilă!”

Claudiu Keșeru s-a arătat extrem de emoționat la revenirea pe Arena Națională, din postura de adversar al FCSB-ului. Atacantul de 35 de ani nu s-a bucurat după gol, din respect pentru fostul său club.

Întrebat despre faptul că este folosit foarte puțin de Ilie Poenaru, Keșeru a declarat că „este o situație penibilă”. Vârful cu 47 de selecții la națională a asigurat că nu se gândește la retragere, ținând cont de „parametrii pe care îi am”.

Dublul campion al României a intrat pe teren în minutul 78, în partida din această seară.

Reclamă
Reclamă 4

„Foarte plăcută (n.r. – întâlnirea cu fosta echipă), cu toate că a venit într-un meci delicat pentru ei (n.r. – din cauza umilinței cu Silkeborg). I-am simțit puțin abătuți, am încercat să le zic câte un cuvânt pe suflet înainte de meci. L-am văzut și pe Olaru, e o persoană care pune totul la suflet. A jucat extraordinar și cred că are tăria să treacă peste situația actuală.

Trebuie să mă pregătesc cât mai bine, fac de ceva vreme tot ce depinde de mine. Dar restul depinde de antrenor. Mi-am dorit să marchez, dar n-am sărbătorit golul din respect pentru clubul la care am fost și pentru oamenii de aici. Mi-am făcut planul în cap înainte de meci și mi-am spus că dacă voi marca, nu mă voi bucura.

E prima oară când intru în celălalt vestiar aici. Nu vă pot descrie ce simt, m-au năvălit multe sentimente simultan. Acele 10 minute pe care le joc în ultimul timp îmi dau viață. La cât se apelează la mine, intru cu determinare. Nu sunt eu cel care ia decizii.

Reclamă

Să mă retrag? Doamne ferește! Cu parametrii pe care îi am și ce arăt în acele 10 minute, nu mă retrag sigur. Atâta timp cât am plăcere și se vede la antrenament că am plăcere, de ce să mă retrag? (n.r. – Te gândești dacă vei prinde mai multe minute în Cupă?) E o situație penibilă. Bineînțeles, n-am venit aici pentru bani, am cel mai mic salariu din carieră, am venit pentru altceva.”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit Digisport.

Nicolae Dică, prima reacție după FCSB – UTA 2-1

Nicolae Dică a oferit prima reacție după FCSB – UTA 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a fost pus pe glume după meciul de pe Arena Națională. „Dicanio” a spus că doar „dubla” 0-10 cu Silkeborg i-a dat pace de când e pe banca vicecampioanei. Și-a taxat atacanții pentru că ratează prea mult.

„Este important că am câștigat jocul, din păcate marcăm puțin din ocazii. Este puțin să marcăm din două goluri din șapte ocazii. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Ca deobicei, le-am făcut cadou un gol, am primit gol din nimic, nu înțeleg cum putem să facem greșeli așa mari. Important e că am câștigat, felicitări băieților că au avut reacție după înfrângerea din Europa. N-am trăit niciun meci linișit, făcând o glumă, am fost liniștit doar la meciurile din Europa cu Silkeborg.

Facem exerciții de finalizare, dacă nu mă înșel, suntem a patra echipă din campionat la golurile marcate. La finalizare trebuie să fim mai răi, în loc de 15-20 de minute, facem 40 de minute finalizare. Eu am spus la conferință că antrenamentele sunt filmate, sunt notate, o să vă dau să vedeti cât se antrenează băieții. Ce să fac? Vreti să mai intru din când în când pe teren?

Darius face un efort foarte mare, aleargă foarte mult, astăzi a marcat, sper să aibă aceeași atitudine ca până acum. El și-a mai creat ocazii la jocurile dinainte. Dulca, Bouhenna și Rusu sunt în lot. Trebuie să iau 20 în lot, eu am 35 în lot. Când voi avea nevoie de ei, vor evolua. În Cupa României, jucătorii trebuie să dea totul, voi menaja jucători. Ne interesează, sunt 35 de jucători și trebuie să demonstreze toți”, a spus Nicolae Dică, conform Digisport.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și