Închide meniul

Gigi Becali a anunțat cum poate lua FCSB titlul, după 7 ani! ”La revedere! Nu mai jucăm”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2022, 8:26

Gigi Becali a anunțat cum poate lua FCSB titlul, după 7 ani! ”La revedere! Nu mai jucăm”

Gigi Becali şi-a luat adio la Joyskim Dawa, care poate ajunge la Universitatea Craiova

Gigi Becali, pact cu Mihai Rotaru / Hepta

Gigi Becali a anunțat cum poate FCSB câștiga titlul după 7 ani de secetă. Patronul roș-albaștrilor se bazează pe pașii greșiți ai rivalei CFR Cluj, în cele trei meciuri rămase de disputat înaintea finalei dintre cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul, FC Argeș și Universitatea Craiova sunt echipele pe care Gigi Becali se bazează că o vor încurca pe campioană. CFR a avut un avantaj de opt puncte față de FCSB, dar distanța este acum de doar două puncte, după ce liderul a pierdut meciurile cu Universitatea Craiova, 2-3, și cu FCSB, 0-1.

Gigi Becali anunță cum poate lua FCSB titlul: ”La revedere! Nu mai jucăm”

”Cum vrea Domnul, până acum doar El a făcut… cine mai credea? Spuneam că nu mai avem nicio șansă, doar o minune. Așa ceva, de la opt puncte să ajungi la două puncte, îți dai seama? Acum e posibil orice.

Poate Viitorul (n.r. Farul) să-i bată pe cei de la CFR? Poate. Și după aia să-i mai bată și Craiova și la revedere! Nu mai jucăm (n.r. meciul cu CFR cu titlul pe masă)”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

De partea cealaltă, FCSB le va întâlni, până la duelul cu CFR Cluj, pe FC Argeș, Universitatea Craiova și FC Voluntari.

Reclamă

Gigi Becali vrea finala FCSB – CFR pe Ghencea

Cel mai probabil, titlul se va decide însă în ultima etapă, iar Gigi Becali vreau ca meciul FCSB – CFR să se dispute pe Ghencea, acolo însă unde este împiedicat să ajungă de Armată.

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” au găsit motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

”Direct pe Ghencea o să jucăm. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. cei de la CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Bourceanu ştie unde se va juca „finala” FCSB – CFR Cluj

Alex Bourceanu, fostul căpitan al roş-albaştrilor, crede că echipa lui Toni Petrea va sparge gheaţa. Au trecut 7 ani de când clubul patronat de Gigi Becali nu a mai cucerit titlul.

„Văd FCSB cu şanse foarte bune la titlu. Ultima etapă, care va fi… sper că se va ajunge până acolo. E o luptă în trei, nimeni nu poate decide nimic fără celelalte echipe. CFR Cluj e singura echipă care nu depinde de nimeni.

FCSB are şansa de a juca cu titlul pe masă, într-un joc considerat acasă. La Buzău se joacă meciul cu CFR Cluj! Bineînţeles, trebuia folosit unul dintre stadioanele din Bucureşti. Ghencea, Naţional Arena”, a declarat Alex Bourceanu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

FCSB nu a mai jucat pe Ghencea de 7 ani

7 ani au trecut de când FCSB a jucat ultima dată în Ghencea. Pe 22 martie 2015, echipa lui Gigi Becali câștiga cu 4-1 în fața celor de la Viitorul. De atunci, FCSB s-a mutat pe Arena Națională. Au existat însă multe momente când roș-albaștrii n-au putut să joace nici pe cel mai mare stadion al țării, fiind rezervat pentru alte evenimente. Așa a ajuns FCSB să dispute meciuri, în calitate de gazdă, la Giurgiu, Buzău sau Călărăși.

Meciul FCSB – CFR Cluj, care s-ar putea dovedi decisiv în lupta la titlu, se va juca în perioada 20-23 mai. Conform calendarului secțiilor sportive din cadrul CSA Steaua, stadionul Ghencea va fi liber în perioada respectivă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și