Închide meniul

Claudiu Micovschi n-a avut loc la Rapid, dar dă recital la UTA! Mircea Rednic l-a transformat într-un golgheter veritabil

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 18:03

Reclamă
Claudiu Micovschi n-a avut loc la Rapid, dar dă recital la UTA! Mircea Rednic l-a transformat într-un golgheter veritabil

Claudiu Micovschi n-a avut loc la Rapid, dar dă recital la UTA

Claudiu Micovschi / Hepta

Claudiu Micovschi n-a avut loc la Rapid, dar dă recital la UTA! Atacantul împrumutat de formația giuleșteană a impresionat pe toată lumea în tricoul echipei pregătite de Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 24 de ani a făcut praf apărarea oltenilor pregătiți de Ivaylo Petev în meciul direct din etapa a 21-a a sezonului de Liga 1. Acum, Dan Șucu ar putea regreta faptul că a căutat soluții în atacul echipei pe piața transferurilor.

Claudiu Micovschi n-a avut loc la Rapid, dar dă recital la UTA. Ce a făcut în meciul cu Universitatea Craiova

Jucătorul de la echipa lui Mircea Rednic a avut o evoluție excepțională în primele 7 minute ale partidei cu Universitatea Craiova. Acesta a reușit să puncteze încă din minutul 3 al acestui duel, după ce coechipierii acestuia au făcut praf apărarea oltenilor.

La momentul respectiv, după o serie de pase excelente, Micovschi a primit balonul de la Cooper într-o poziție senzațională și a trimis, fără probleme, balonul în poarta apărată de Popescu.

De asemenea, acesta a contribuit și la al doilea gol al „textiliștilor”, care a fost marcat în minutul 7. La momentul respectiv, Cooper a avut o cursă senzațională în partea stângă a careului și a reușit să trimită mingea peste portarul Universității. Micovschi a fost pe fază și a lovit mingea, iar Silva nu a mai putut interveni și și-a trimis balonul în propria poartă.

Reclamă

După primele minute ale acestei partide, Micovschi a ajuns la 5 reușite în 16 meciuri pentru echipa pregătită de Mircea Rednic. Acesta a fost cedat de Rapid la UTA în această vară, la nici o lună de la momentul în care a fost adus în România de la formația italiană Avellino.

În cariera sa, Claudiu Micovschi a mai fost legitimat la: Luceafărul Oradea, Chievo Verona, Genoa, Avellino, Reggiana și Fidelis Andria. În momentul de față este cotat la suma de 150.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Claudiu Micovschi, declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani

Claudiu Micovschi a făcut o declaraţie incredibilă în urmă cu 2 ani. Jucătorul care a semnat cu Rapid, și a fost împrumutat la UTA, a spus, într-un interviu, în 2021, că era fanul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB este echipa mea de suflet. Sunt fan de când eram mic. Le urmăream meciurile. Prima dată m-am îndrăgostit de culorile acestui club, roşu şi albastru.

După aceea, destinul a făcut să semnez fix cu Genoa, care are aceleaşi culori”, a declarat Micovschi, în 2021, într-un interviu pentru Prima Tivvu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și