Închide meniul

Claudiu Niculescu îi plânge de milă lui Dinamo. Prevede dezastrul în cazul unei noi retrogradări: „Doamne ferește!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2024, 8:44

Reclamă
Claudiu Niculescu îi plânge de milă lui Dinamo. Prevede dezastrul în cazul unei noi retrogradări: „Doamne ferește!

Claudiu Niculescu îi plânge de milă lui Dinamo

Claudiu Niculescu, în timpul unui meci / Hepta

Claudiu Niculescu îi plânge de milă lui Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Fostul atacant al grupării din Ștefan cel Mare a vorbit despre echipa lui de suflet, care este pe penultimul loc în Liga 1, cu 16 puncte după 22 de etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenor la CSC Șelimbăr, liderul din Liga 2, Niculescu visează cu ochii deschiși la o victorie a „câinilor”. A ținut însă să specifice că diferența între cele două rivale este uriașă și că Dinamo are nevoie de o minune pentru a obține cel de-al cincilea succes stagional.

Claudiu Niculescu îi plânge de milă lui Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid

O să fie un meci foarte dificil pentru Dinamo. Vor întâlni un Rapid cu un moral foarte bun, după ce au întors rezultatul din partida cu FCU. Sper să fie, totuși, un duel frumos, spectaculos. Acum vorbesc doar ca suporter. Nu-mi place să dau pronosticuri, dar sper să bată Dinamo.

Cât am jucat la Dinamo, niciodată nu a fost o diferență atât de mare, cel puțin pe hârtie. Totuși, se poate întâmpla orice pe teren„, a declarat Claudiu Niculescu pentru iamsport.ro.

Claudiu Niculescu a câștigat trei titluri și trei Cupe ale României în tricoul lui Dinamo. Fostul atacant i-a avertizat pe jucători să facă totul pentru a salva echipa de la retrogradare. În caz contrar, prevede dezastrul la club.

Reclamă

Pentru Rapid, derby-ul are aceeași însemnătate. Joacă împotriva unor rivali și se bat la locurile fruntașe. Nu pot spune același lucru despre Dinamo. Ei se luptă pentru alt obiectiv. Nu credeam că un club ca Dinamo va ajunge la astfel de momente. Trebuie să accepte situația, să câștige derby-ul și să se salveze.

Sper să nu joc din nou împotriva lor. Asta ar însemna ca ei să retrogradeze, ar fi păcat. Eu cred că, acum, dacă, Doamne ferește!, s-ar întâmpla din nou, nu știu dacă ar mai avea puterea să revină„, a mai spus fostul atacant al lui Dinamo.

Florin Răducioiu, reacţie vehementă după ce Dinamo a fost învinsă de Petrolul

Florin Răducioiu a oferit o reacţie vehementă, după ce Dinamo a fost învinsă de Petrolul, în prima etapă a Ligii 1 din 2024. Fostul internaţional i-a criticat în termeni duri pe „câini”, mărturisind că jucătorii lui Zeljko Kopic nu au avut nici măcar o ocazie notabilă, în duelul cu „lupii galbeni”.

Reclamă 4 / 0/3

Răducioiu a analizat-o pe Dinamo, şi a ajuns la concluzia că trupa din Ştefan cel Mare a prestat un joc dezastruos în duelul cu Petrolul. Fostul internaţional a subliniat faptul că jucătorii lui Zeljko Kopic nu au avut intensitate şi nu au ameninţat poarta lui Zima.

Nu putem să comentăm noul joc al lui Dinamo. E prea mare diferenţa de acum câteva săptămâni cu cea din seara asta. Îmi e ruşine să spun, dar nu au avut nicio ocazie de gol.

Nu poţi să spui tu ca antrenor că sunt mulţumit de băieţi. Nu au avut absolut nimic. A fost un dezastru, din punct de vedere al jocului. Hai să fim realişti. Fotbalul este imprevizibil, ştim foarte bine. Fiecare meci are povestea lui…

Echipa asta nu are un jucător… nu are un atacant… Nu au jucători pe benzi ca să creezi şi tu ceva. Nu au jucător de contraatac. Care sunt calităţile lui Dinamo? Cu ce pot ei câştiga meciurile? Nu le putem cere dominarea adversarului„, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și