Închide meniul

„Un dezastru de joc! Îmi e ruşine!” Florin Răducioiu, reacţie vehementă după ce Dinamo a fost învinsă de Petrolul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 8:19

„Un dezastru de joc! Îmi e ruşine! Florin Răducioiu, reacţie vehementă după ce Dinamo a fost învinsă de Petrolul

Florin Răducioiu, reacţie vehementă după ce Dinamo a fost învinsă de Petrolul

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Florin Răducioiu a oferit o reacţie vehementă, după ce Dinamo a fost învinsă de Petrolul, în prima etapă a Ligii 1 din 2024. Fostul internaţional i-a criticat în termeni duri pe „câini”, mărturisind că jucătorii lui Zeljko Kopic nu au avut nici măcar o ocazie notabilă, în duelul cu „lupii galbeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a învins-o cu 1-0 pe Dinamo, într-un meci disputat pe stadionul „Ilie Oană”. Singurul gol al partidei a fost marcat de Jair, în minutul 80.

Florin Răducioiu, reacţie vehementă după ce Dinamo a fost învinsă de Petrolul

Florin Răducioiu a analizat-o pe Dinamo, şi a ajuns la concluzia că trupa din Ştefan cel Mare a prestat un joc dezastruos în duelul cu Petrolul. Fostul internaţional a subliniat faptul că jucătorii lui Zeljko Kopic nu au avut intensitate şi nu au ameninţat poarta lui Zima.

De asemenea, Răducioiu l-a criticat şi pe antrenorul croat al „câinilor” şi a mai mărturisit că Dinamo nu are niciun jucător care să facă diferenţa.

„Nu putem să comentăm noul joc al lui Dinamo. E prea mare diferenţa de acum câteva săptămâni cu cea din seara asta. Îmi e ruşine să spun, dar nu au avut nicio ocazie de gol.

Reclamă

Nu poţi să spui tu ca antrenor că sunt mulţumit de băieţi. Nu au avut absolut nimic. A fost un dezastru, din punct de vedere al jocului. Hai să fim realişti. Fotbalul este imprevizibil, ştim foarte bine. Fiecare meci are povestea lui…

Echipa asta nu are un jucător… nu are un atacant… Nu au jucători pe benzi ca să creezi şi tu ceva. Nu au jucător de contraatac. Care sunt calităţile lui Dinamo? Cu ce pot ei câştiga meciurile? Nu le putem cere dominarea adversarului, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri ale „câinilor”, după meciul Petrolul – Dinamo, scor 1-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Fostul jucător şi conducător al clubului din Ştefan cel Mare şi-a pierdut deja răbdarea şi a transmis un mesaj extrem de dur.

Reclamă 4 / 0/3

„E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

Transferurile… Din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a declarat Florin Prunea la prosport.ro.

Fostul portar s-a convins după ce i-a văzut, la debut, pe Eddy Gnahore şi Domagoj Pavicic.

„Tu, la pauză, schimbi atacant și după aceea și al doilea atacant? Și îl introduci pe băiatul ăsta, Gnahore. Săracul, ce chinuială! Sunt probleme mari de tot, jucătorii care au venit sunt total nepregătiți. Pavicic, la fel, nu înțeleg de ce îl mai ții în teren, nici nu i-am auzit numele în a doua repriză„, a mai spus fostul portar al lui Dinamo la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și