Închide meniul

Claudiu Niculescu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre întoarcerea la Dinamo: „Am iertat, dar nu am uitat!”

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 19:42

Reclamă
Claudiu Niculescu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre întoarcerea la Dinamo: Am iertat, dar nu am uitat!”

Claudiu Niculescu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre posibila revenire la Dinamo

Claudiu Niculescu, în timpul uni meci / Hepta

Claudiu Niculescu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre întoarcerea la Dinamo. Fostul atacant din Ștefan cel Mare a făcut un anunț care lasă semne de întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculescu a fost antrenorul „câinilor” pentru o scurtă perioadă de timp. Mai exact, în anul 2018, acesta a stat pe banca lui Dinamo timp de 2 meciuri. A fost înlocuit rapid de conducere, iar succesorul acestuia a fost Mircea Rednic.

Claudiu Niculescu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre întoarcerea la Dinamo

Niculescu a dezvăluit că i-a fost greu să treacă peste momentul în care a fost îndepărtat de la cârma lui Dinamo. Totuși, acesta a menționat faptul că i-a iertat pe oficialii din Ștefan cel Mare și a dat de înțeles că nu ar refuza să se întoarcă pe banca „câinilor”.

„Trei săptămâni. A fost dureros. Am iertat, dar n-am uitat! Și n-o să uit niciodată. Dezamăgirea a fost mare, a urmat o perioadă în care nu înțelegeam de ce s-a întâmplat asta. A trecut. Atât de ușor nu se poate trece! N-am făcut altceva decât să antrenez la echipa ce mi-a adus cele mai mari satisfacții. Venisem de o săptămână, două…

Da, da, asta e. A trebuit să trec peste, n-a fost ușor. I-am iertat pe cei ce au luat acea decizie. Apoi, lucrurile au luat-o în jos, cu Dinamo, de atunci. Dezamăgitor.

Reclamă

Depinde în ce conjunctură. Deși nu mai sunt dornic, disperat să… Dacă va mai fi vreo ofertă, mă voi gândi cu siguranță. Depinde și cu cine voi discuta. Rămâne rana deschisă! Și nu a fost supărător neapărat că s-a întâmplat după trei săptămâni, ci modul în care s-a întâmplat. Să aflu din presă la 12 și jumătate noaptea!”, a spus Claudiu Niculescu, potrivit gsp.ro.

În momentul de față, Dinamo este antrenată de Zeljko Kopic, care are misiunea de a salva formația „alb-roșie” de la retrogradare.

Înainte de ultima etapă a sezonului regular, Dinamo se află pe locul al 15-lea în Liga 1, cu 26 de puncte, la o singură lungime de locul al 14-lea, care duce la barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima partidă, înainte de play-out, pentru „câini” va fi cu UTA Arad, care este programată vineri, de la ora 20:00. Duelul va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo a fost dezvăluit de Ionuţ Negoiţă

Proiectul uriaş care o poate salva pe Dinamo a fost dezvăluit de Ionuţ Negoiţă. Fostul acţionar al „câinilor” s-a declarat convins de faptul că în momentul în care se va construi un stadion nou în Ştefan cel Mare, cel puţin zece investitori se vor implica la echipă.

Ionuţ Negoiţă a mai declarat că s-ar fi început construcţia noului stadion al lui Dinamo, nu ar mai fi plecat de la echipă. Acesta a condus clubul în perioada timp de şapte ani, din 2013 şi până în 2020, atunci când a vândut pachetul majoritar de acţiuni spaniolului Pablo Cortacero.

Ionuţ Negoiţă a dezvăluit că salvarea lui Dinamo poate veni dintr-un nou stadion. Acesta a transmis că minim zece investitori ar fi gata să investească la formaţia din Ştefan cel Mare în momentul în care se va construi o nouă arenă.

„Dacă s-ar fi început măcar construcția stadionului, probabil nu mai plecam, dar vedem că au trecut trei ani și tot nu s-a întâmplat nimic.

În varianta ca eu să-mi asum toată povestea, nu! Am mai spus-o, în situația în care se face stadion, și eu sper, aș vedea… Între timp, ne-am mai înțelepțit și noi, oamenii de afaceri, ne-am mai capitalizat, știm să facem business mai elevat.

Cred că ar funcționa și într-o variantă de asociere și cred că s-ar găsi la Dinamo minimum 10 oameni de afaceri dinamoviști care să pună bani și să facă o organizare cât mai bună și profesionistă pentru a crea și a genera performanță. Când? Când e stadionul gata! Nu mai devreme.

Reclamă

Dau scris, când va fi stadionul gata, putem fi minimum 10 care ar fi dispuși să contribuie și să facă o treabă cu efortul distribuit pe mai multe persoane, plus experiența și conexiunile fiecăruia dintre noi. Ar putea ieși o treabă foarte bună, un proiect cu adevărat performant”, a declarat Ionuţ Negoiţă, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și