Închide meniul

Claudiu Niculescu știe cum Dinamo se poate salva de la retrogradare: „Trebuie să facă asta, altfel nu vor reuși”

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 21:57

Reclamă
Claudiu Niculescu știe cum Dinamo se poate salva de la retrogradare: Trebuie să facă asta, altfel nu vor reuși”

Claudiu Niculescu știe cum Dinamo se poate salva de la retrogradare

Claudiu Niculescu, în timpul uni meci / Hepta

Claudiu Niculescu știe cum Dinamo se poate salva de la retrogradare. Fosul jucător al „câinilor” din Ștefan cel Mare, în prezent antrenor al celor de la Șelimbăr, a vorbit despre situația de la echipa „alb-roșie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional crede că principala problemă a echipei din Ștefan cel Mare este lotul de jucători, care ar trebui întărit în perioada de mercato din iarnă.

Claudiu Niculescu știe cum Dinamo se poate salva de la retrogradare. Mesajul fostului jucător al „câinilor”

Așa cum a fost menționat și anterior, Niculescu a transmis faptul că formația „alb-roșie” trebuie să transfere mulți jucători în această perioadă de transferuri, pentru a avea șanse de a rămâne în Liga 1. De asemenea, fostul jucător al „câinilor” a sugerat faptul că oficialii din Ștefan cel Mare ar trebui să aducă la echipă mai mulți jucători români, care știu ce înseamnă acest club.

„Cred că vor trebui aduși mulți jucători în iarnă și valoroși. Altfel, nu cred că se va salva. Dacă va retrograda, nu cred că va mai avea puterea să revină după doar un an în prima ligă.

Din punctul meu de vedere aș fi adus mai mulți români. E clar că atunci când aduci un jucător român, jucătorul român știe ce înseamnă Dinamo. El va veni mult mai montat, dar pentru asta trebuie băgat mâna adânc în buzunar. Jucătorii de valoare nu vin pe bani puțini. Am văzut și meciul cu U Cluj, Dinamo nu a arătat rău.

Reclamă

Cel mai important este rezultatul, nu știu cum vor obține punctele. Trebuie să sacrifici jocul și să ai mai multă eficiență”, a spus Claudiu Niculescu, potrivit digisport.ro.

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo, după ce „câinii” au fost învinşi şi de U Cluj

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo în acest sezon. „Fălcosul”, care a cucerit eventul atât cu Dinamo (2004), cât şi cu CFR Cluj (2008), e de părere că echipa din Ştefan cel Mare poate spera doar la un loc de baraj.

Ioan Andone crede că echipa are şi ghinion. În ultima etapă, Dinamo – U Cluj s-a încheiat 0-1, Dan Nistor marcând singurul gol al întâlnirii în minutul 4.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt dezamăgit. Nu spun că au jucat prost, dar e lipsă de rezultate. Programul este greu, măcar să ajungă pe locurile de baraj. Sunt șanse, dar trebuie să câștige un meci, să obțină un punct și să scape de ghinionul ăsta.

A fost a doua repriză în care au avut ocazii. În momentul în care ai doar 9 (n.r. 10) goluri înseamnă că e o problemă mare. Dacă dădea Dinamo gol în repriza a doua, cred că avea forța necesară să bată U Cluj.

Cred că îi e dificil și antrenorului, m-am uitat pe foaia de joc și a făcut cinci schimbări și toate au fost de atac. M-aș fi bucurat foarte mult pentru Dinamo, dar dacă juca U Cluj cum a jucat în Giulești cred că era nenorocire. Nici terenul nu a fost unul bun, a fost dificil”, a declarat Ioan Andone pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și