Închide meniul

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo, după ce „câinii” au fost învinşi şi de U Cluj: „Sunt dezamăgit”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 decembrie 2023, 11:10

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo, după ce „câinii au fost învinşi şi de U Cluj: „Sunt dezamăgit

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo

Ioan Andone, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo în acest sezon. „Fălcosul”, care a cucerit eventul atât cu Dinamo (2004), cât şi cu CFR Cluj (2008), e de părere că echipa din Ştefan cel Mare poate spera doar la un loc de baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone crede că echipa are şi ghinion. În ultima etapă, Dinamo – U Cluj s-a încheiat 0-1, Dan Nistor marcând singurul gol al întâlnirii în minutul 4.

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo, după ce „câinii” au fost învinşi şi de U Cluj

Sunt dezamăgit. Nu spun că au jucat prost, dar e lipsă de rezultate. Programul este greu, măcar să ajungă pe locurile de baraj. Sunt șanse, dar trebuie să câștige un meci, să obțină un punct și să scape de ghinionul ăsta.

A fost a doua repriză în care au avut ocazii. În momentul în care ai doar 9 (n.r. 10) goluri înseamnă că e o problemă mare. Dacă dădea Dinamo gol în repriza a doua, cred că avea forța necesară să bată U Cluj.

Cred că îi e dificil și antrenorului, m-am uitat pe foaia de joc și a făcut cinci schimbări și toate au fost de atac. M-aș fi bucurat foarte mult pentru Dinamo, dar dacă juca U Cluj cum a jucat în Giulești cred că era nenorocire. Nici terenul nu a fost unul bun, a fost dificil”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, sfat pentru Dinamo după ce „câinii” au ajuns la 13 meciuri fără victorie: „Va fi ca o finală!”

Adrian Mutu le-a oferit un sfat celor de la Dinamo, după ce „câinii” au ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1. „Briliantul” susţine că play-out-ul va fi ca o finală pentru trupa din Ştefan cel Mare, mărturisind că jucătorii lui Zeljko Kopic trebuie să strângă cât mai repede puncte.

Dinamo a fost învinsă de U Cluj, în ultima etapă. „Câinii” au zece puncte în clasament, fiind la 11 distanţă de ocupanta locului 14, FCU Craiova.

Adrian Mutu susţine că Dinamo are nevoie disperată de puncte, pentru a încerca să se salveze de la retrogradare. Antrenorul lui Neftchi a declarat că echipa trebuie să aibă un punctaj cât mai bun înainte de startul play-out-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am prins Dinamo în alte perioade”

Mutu şi-a mai adus aminte de perioada în care el activa la Dinamo. „Briliantul” a fost preşedintele clubului între 2016 şi 2017, sezon în care „câinii” se calificau în play-off şi în ultima etapă a sezonului aveau chiar şanse să câştige titlul.

„Eu am prins Dinamo în alte perioade. Ca jucător, am fost într-un timp în care Dinamo se bătea la campionat, câștigam campionatul și Cupa. Apoi, în 2016-2017, când am fost director general, am trecut printr-o perioadă mai grea, dar a venit Cosmin Contra și am reușit play-off-ul. Pentru ca apoi, în ultima etapă, să jucăm cu titlul pe masă! Și am câștigat Cupa Ligii. Dinamo este acum într-o perioadă de construcție ce va dura, nu e ușor. Mie mi-a plăcut ceea ce a făcut Ovidiu Burcă la Dinamo, eu l-aș fi ținut antrenor în continuare.

Nu știu ce să zic! Fiecare meci din play-out va fi ca o finală, dar, până atunci, trebuie ca echipa să mai strângă puncte, ca să aibă șanse de a se lupta în mod real pentru salvare. Play-out-ul nu e ușor, când se va „rupe” campionatul, va fi foarte dificil dacă nu ai puncte cât mai multe. Fiindcă orice punct va conta”, a declarat Adrian Mutu, conform gsp.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și