Închide meniul

Claudiu Petrila, după ce a marcat împotriva lui CFR Cluj: „Nu vreau să demonstrez nimic. Dau totul, indiferent de adversar”

Alex Masgras Publicat: 26 septembrie 2023, 0:07

Reclamă
Claudiu Petrila, după ce a marcat împotriva lui CFR Cluj: „Nu vreau să demonstrez nimic. Dau totul, indiferent de adversar

Claudiu Petrila, după ce a marcat împotriva lui CFR Cluj

Claudiu Petrila în Rapid - CFR Cluj / Hepta

Claudiu Petrila, după ce a marcat împotriva lui CFR Cluj. Tânărul de 22 de ani a înscris în victoria lui Rapid de pe teren propriu cu formaţia din Gruia, stabilind şi scorul final al partidei, 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrila a plecat de la CFR Cluj în această vară, fiind împrumutat la Rapid, care are îl va cumpăra definitiv pe acesta la finalul sezonului.

Claudiu Petrila, după ce a marcat împotriva lui CFR Cluj

Claudiu Petrila nu s-a bucurat excesiv după golul înscris împotriva fostei sale echipe şi a declarat la finalul meciului că a dat de fiecare dată totul pe teren, indiferent de adversar. De asemenea, Petrila a subliniat faptul că la Rapid i se acordă foarte multă încredere:

„Ne bucurăm că am câștigat. E un sentiment frumos. Dăm totul pe teren. Ne-am motivat bine împreună cu Mister. Ne-a spus ce am greșit și am corectat. Cred că știau și ei că dacă vii în Giulești trebuie să lupți. Noi am luptat. E o victorie foarte importantă. Sunt trei puncte care ne duc pe podium.

Nu vreau să demonstrez nimic. Am dat totul și așa o să fac, indiferent de adversar. Mă simt foarte bine. Mi se acordă foarte multă încredere. Nu a fost o bucurie mare, ci una ca după oricare altă victorie. Săpunaru știe cum să ne motiveze înainte de fiecare meci”, a declarat Claudiu Petrila, la digisport.ro.

Reclamă

Rapid – CFR Cluj 3-1

Rapid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu CFR Cluj. Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 5, atunci când Rrahmani a înscris, după ce Sava apărase în primă fază lovitura de la 11 metri. Avantajul rapidiştilor a durat doar până în minutul 10, atunci când Deac a restabilit egalitatea.

În minutul 34, CFR Cluj putea prelua conducerea, dar golul lui Juricic a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, după o fază controversată.

După pauză, Rapid a revenit în avantaj din minutul 51, atunci când Albion Rrahmani a reuşit „dubla”. În minutul 71, Claudiu Petrila a majorat diferenţa.

Reclamă 4 / 0/3

După această victorie, Rapid a ajuns pe locul 3, cu 1 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova şi la un singur punct în spatele celor de la CFR Cluj, care au un meci mai puţin disputat.

Pentru Rapid urmează meciul din deplasare cu FC Botoşani din Cupa României, după care va merge pe terenul celor de la FC Hermannstadt, în campionat. De partea cealaltă, CFR Cluj se pregăteşte pentru meciul cu Alexandria din Cupa României, după care va primi vizita celor de la FC U Craiova 1948.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și