Închide meniul

Claudiu Petrila, eurogol de adio! Execuție incredibilă din lovitură liberă în CFR Cluj – Voluntari. Îl așteaptă transferul vieții

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 august 2022, 20:09

Claudiu Petrila, eurogol de adio! Execuție incredibilă din lovitură liberă în CFR Cluj – Voluntari. Îl așteaptă transferul vieții

Claudiu Petrila a marcat în CFR Cluj - FC Voluntari

Golul înscris de Petrila în CFR - Voluntari / captură Orange Sport

Claudiu Petrila a reușit un gol fabulos, din lovitură liberă, în meciul CFR Cluj – FC Voluntari, din etapa a opta din Liga 1. Ar putea fi ultima sa reușită în tricoul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a fost titularizat de Dan Petrescu, deși fotbalistul e în pragul unui transfer răsunător în străinătate. Jucătorul de 21 de ani i-a răsplătit încrederea antrenorului printr-un gol de pus în ramă.

Claudiu Petrila, gol din lovitură liberă în CFR Cluj – FC Voluntari

Petrila a executat o lovitură liberă de la 25 de metri și a trimis balonul direct în plasa porții. Jucătorul CFR-ului a trimis balonul peste zid. Mihai Popa nu a schițat niciun gest.

Pentru Petrila este prima reușită pentru CFR Cluj în această stagiune a Ligii 1. El a mai marcat și în meciul cu Pyunik din preliminariile Champions League.

Claudiu Petrila e la un pas de un transfer în Ligue 1, la Lorient, conform prosport.ro. CFR Cluj ar urma să încaseze nu mai puțin de cinci milioane de euro pentru serviciile sale.

Reclamă

Dan Petrescu: „Nu mă opun plecării lui Petrila!”

Dan Petrescu a spus că nu se opune transferului, însă cere un jucător în schimb.

Eu nu pot să răspund despre Petrila că nu ştiu. Eu cred că mâine se închid transferurile, eu chiar nu ştiu. Dacă există o ofertă pentru un jucător de la CFR şi clubul e mulţumit, eu nu mă opun, dar vreau mereu un jucător în schimb. (n.r. despre transferuri) Vor veni jucători cred până la meciul de joi, în România sâmbătă se încheie perioada de transferuri”, a spus Dan Petrescu.

Petrila este cotat la 1,5 milioane de euro

Petrila a ajuns la juniorii lui CFR Cluj în 2017, de la FC Bihor. Acesta a petrecut un sezon sub formă de împrumut la Sepsi, în sezonul 2020-2021.

Reclamă 4 / 0/3

1,5 milioane de euro e cota lui Claudiu Petrila, conform transfermarkt.com. Încă nu a apucat să debuteze la echipa națională de seniori.

Recomandări
  • Claudiu Petrila, eurogol de adio
  • Execuție incredibilă din lovitură liberă în CFR Cluj – Voluntari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și