Închide meniul

Claudiu Petrila ia în calcul o despărţire de CFR Cluj. Ce a spus despre Campionatul European U21

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2023, 18:26

Reclamă
Claudiu Petrila ia în calcul o despărţire de CFR Cluj. Ce a spus despre Campionatul European U21

Claudiu Petrila ia în calcul o despărţire de CFR Cluj

Claudiu Petrila, în CFR Cluj - FCSB / ProfiMedia

Claudiu Petrila ia în calcul o despărţire de CFR Cluj. Tânărul fotbalist va lua o decizie după Campionatul European de Tineret, organizat de România şi Georgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a început să joace la echipa de seniori a celor de la CFR Cluj în 2018. În sezonul 2020/21, el a fost împrumutat de formaţia din Gruia la Sepsi Sf. Gheorghe.

Claudiu Petrila ia în calcul o despărţire de CFR Cluj. Ce a spus despre Campionatul European U21

Claudiu Petrila face parte din lotul României U21 pentru Campionatul European de Tineret, organizat de ţara noastră, alături de Georgia. Înaintea debutului la turneul final, Claudiu Petrila a fost întrebat despre o posibilă despărţire de CFR Cluj, dar a anunţat că va lua o decizie în această privinţă abia după EURO U21:

„(n.r. Ai putea pleca de la CFR?) Da, dar nu mă gândesc la asta acum. Când totul se va termina aici, vom vedea ce vom decide”, a declarat Claudiu Petrila.

Claudiu Petrila a recunoscut că EURO U21 reprezintă un moment important în cariera sa şi că presiunea se simte, dar nu se gândeşte la cotele adversarilor şi dă asigurări că România U21 va intra pe terene ca să dea totul, indiferent de adversar:

Reclamă

„Ne gândim și la asta (n.r. semifinala din 2019 a naționalei U21), dar trebuie să facem ce știm noi și să nu ne gândim la ce a fost în trecut. Sperăm să iasă bine.

Este o atmosferă foarte frumoasă, încă nu am fost la niciun EURO. Sper să fac față și să joc bine. Este o presiune mai mare pentru că jucăm în fața suporterilor noștri și sperăm să ne încurajeze.

Este un moment foarte important în viața noastră, pentru viitorul nostru. Este un pas important. Avem nevoie de un stadion plin, care să ne încurajeze și să fie alături de noi.

Reclamă 4 / 0/3

Indiferent de adversar vom da totul pe teren și vom juca la victorie”, a mai spus Claudiu Petrila.

Campionatul European U21 (21 iunie – 8 iulie)

Campionatul European U21 va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie, iar două orașe din România, București și Cluj-Napoca, se numără printre gazdele competiției.

La Bucureşti se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina şi Croaţia, plus un meci din sferturile competiţiei şi o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfăşura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franţa, Italia, Norvegia şi Elveţia şi, apoi, un sfert de finală.

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Ghencea şi Rapid-Giuleşti în Bucureşti şi pe Cluj Arena şi Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca.

În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa D cu Portugalia, Ţările de Jos, Belgia şi Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală şi finala competiţiei.

România participă pentru a treia oară consecutiv la această competiţie şi, datorită performanţelor obţinute la ediţiile anterioare, s-a aflat la tragerea la sorţi în urna a doua.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și