Închide meniul

Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 3-2! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”

Alex Ioniță Publicat: 5 mai 2024, 23:49 / Actualizat: 6 mai 2024, 13:05

Reclamă
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 3-2! Mesaj direct pentru fani: Le oferim doar supărare!”

Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR - Rapid 2-3!

Facebook FC Rapid Bucureşti

Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 3-2! Jucătorul echipei din Giulești a vorbit despre jocul formației sale, de la partida din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid s-a încheiat cu scorul de 3-2 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 8 a sezonului de Liga 1.

Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 3-2!

După meci, Petrila a vorbit despre absența fanilor din tribune și nu i-a condamnat pe suporteri, având în vedere că rezultatele echipei au fost slabe, în ultima perioadă.

„A trecut mult timp de când jucam la CFR, acum sunt la Rapid.  Ne lipsește inspirația în fața porții, mai avem 2 meciuri.. trebuie să le câștigăm, dacă putem. Suntem departe, după un sezon bun, am avut probleme acasă și nu ne mai iese nimic. SPerăm să mai obținem puncte în ultimele 2 meciuri.

E greu și pentru suporteri, să vină după noi în toată țara și noi să nu facem nimic. Îi respectăm, ei sunt mereu după noi, iar noi le oferim mereu doar supărare”, a spus Claudiu Petrila, la digisport.ro.

Reclamă

CFR Cluj – Rapid 3-2

Echipa CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. La clujeni a fost primul meci al lui Dan Petrescu, revenit la CFR, în timp ce Rrahmani a ratat un penalti pentru oaspeţi.

Fără galerie în tribunele din Gruia, Rapid a început excelent la Cluj şi Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din afara careului, uşor deviat de Boben. Clujenii, la primul meci cu Dan Petrescu pe bancă, au egalat repede, după numai patru minute, prin Bîrligea, care a înscris din centrarea lui Otele. Nigerianul şi-a adus apoi echipa în avantaj, marcând la colţul scurt în minutul 30. Bucureştenii au cerut penalti în minutul 45+1, la o intrare a lui Camora la Braun, dar arbitrul nu a acordat nimic.

După pauză, Otele a făcut dubla şi a înscris după ce a rămas singur cu portarul Ungureanu. Rapid a redus din diferenţă în minutul 60, când Burmaz a transformat o lovitură liberă, iar giuleştenii au avut şi şansa egalării. Arbitrul Marian Barbu a acordat penalti în minutul 81, pentru oaspeţi, la un henţ în careu al lui Boben, Albion Rrahmani a executat însă slab şi Răzvan Sava a apărat.

Reclamă 4 / 0/3

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Boben, Kresic (Ajeti 90), Camora (Aly Abeid 77) – Muhar, K. Keita (Avounou 77), Tachtsidis – Deac (C. Manea 90), Bîrligea (P. Michael 87), Otele. ANTRENOR: Dan Petrescu

RAPID: B. Ungureanu – Braun (Borza 57), Săpunaru, P. Iacob, Onea – Emmers (Oaidă 57), Kait, Papeau (Burmaz 57) – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 80), A. Rrahmani, Petrila (C. Cîrjan 80). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Cartonaşe galbene: Tachtsidis 26, K. Keita 58, Bîrligea 82, Dan Petrescu 86 / Onea 73

Arbitri: Marian Barbu – Vasile Marinescu, Ferencz Tunyogi – Florin Mazilu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Stelian Slabu

Observator: Zoltan Szekely

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și