Închide meniul

Siyabonga Ngezana, pentru prima dată titular la FCSB. Băluţă şi Sut, trimişi în teren în derby-ul cu Universitatea Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2023, 20:37 / Actualizat: 2 septembrie 2023, 22:02

Siyabonga Ngezana, pentru prima dată titular la FCSB. Băluţă şi Sut, trimişi în teren în derby-ul cu Universitatea Craiova

Siyabonga Ngezana, pentru prima dată titular la FCSB

Profimedia

Siyabonga Ngezana este pentru prima dată titular la FCSB. Fundaşul sud-african a debutat pentru FCSB în etapa trecută, în partida pierdută cu UTA, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana profită de accidentarea lui Vlad Chiricheş şi a fost titularizat de Elias Charalambous în derby-ul cu Universitatea Cluj.

Siyabonga Ngezana, pentru prima dată titular la FCSB

Vlad Chiricheş s-a accidentat grav în partida cu UTA şi va lipsi mai multe luni de pe teren. În acest context, Ngezana va fi titularul care va face pereche cu Dawa în apărarea celor de la FCSB. Charalambous a suprins şi cu titularizarea lui Vali Creţu, cel care a fost la un pas să plece de la echipă. Creţu îl înlocuieşte pe Pantea, cel care este suspendat după ce a fost eliminat cu UTA.

De asemenea, Alexandru Băluţă şi Adrian Sut şi-au revenit şi sunt titulari în derby-ul cu Universitatea Craiova.

FCSB şi Universitatea Craiova se vor întâlni în etapa cu numărul 8 din Liga 1 după ce ambele echipe au pierdut meciurile din deplasare din runda precedentă. FCSB a pierdut duelul de la Arad cu UTA, câştigat cu 2-1 de „Bătrâna Doamnă”, într-o partidă în care Pantea şi Coman au fost eliminaţi şi sunt indisponibili pentru duelul cu oltenii de sâmbătă seară.

Reclamă

De partea cealaltă, Universitatea Craiova a pierdut meciul de la Ovidiu cu Farul, scor 0-2. Înaintea partidei s-a vorbit foarte mult despre faptul că duelul nu s-a amânat, pentru ca Farul să aibă câteva zile în plus de odihnă înaintea returului din Finlanda, cu HJK Helsinki, pierdut în cele din urmă de campioana României.

Sezonul trecut, FCSB şi Universitatea Craiova s-au întâlnit de patru ori. Primul meci din sezonul regulat a fost câştigat de olteni cu 2-1, după care au urmat două rezultate de egalitate pe Arena Naţională, scor 1-1. În returul din play-off de pe Ion Oblemenco s-a impus FCSB, cu 2-1.

Elias Charalambous, anunț îngrijorător despre Vlad Chiricheș: „Va lipsi pentru mult timp”

Elias Charalambous, anunț îngrijorător despre Vlad Chiricheș. Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre starea fundașului central, accidentat în partida pierdută de către vicecampioană, cu UTA, scor 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiricheș va lipsi pentru mult timp, 3-4 luni, acesta e primul diagnostic. Dar va fi supus unor alte investigații zilele viitoare. Sunt 3 jucători importanți (n.r. în afară de Chiricheș, accidentat, mai sunt suspendați Florinel Coman și Alexandru Pantea) care lipsesc mâine. Dar jucătorii care vor evolua mâine vor da tot ce au mai bun. Șut și Băluță sunt apți”, a spus cipriotul, la confeința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și