Închide meniul

Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Steaua adevărată este a lui Gigi Becali”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 8:30

Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Steaua adevărată este a lui Gigi Becali

Claudiu Răducanu o copleşeşte pe soţia sa cu declaraţii de dragoste

Claudiu Răducanu, după FCSB - Universitatea Craiova 3-0

Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Fostul atacant al echipei lui Gigi Becali a revenit în Ghencea după 15 ani. La finalul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova 3-0 a dat mai multe declaraţii cu lacrimi în ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu e de părere că FCSB va câştiga campionatul anul acesta. Despre meci a spus că e o victorie meritată a echipei patronate de Gigi Becali.

Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

După 15 ani am revenit în Ghencea, mă bucur că am câștigat. Scorul este corect, meritat, iar anul acest Steaua (n.r: FCSB) va câștiga campionatul. Nu am recunoscut Ghencea, înainte arăta altfel. E unic în România stadionul. Bravo lor, merita în Ghencea echipa lui Gigi Becali, Steaua București (n.r: FCSB).

Steaua adevărată este echipa lui Gigi Becali. Am crescut aici, știu foarte multe. Generalii au semnat cu Becali. Asta este Steaua. Știu foarte bine, că acolo, unde era Tribuna 2, toți generalii au semnat cu Gigi Becali. Talpan e băgat la înaintare. Prea vorbește mult. Eu spun că Steaua e echipa lui Gigi Becali. 

Steaua (n.r.: FCSB) ia campionatul anul ăsta, joacă foarte bine. Olaru și Octavian Popescu au jucat foarte bine. Echipa a alergat cum nu a mai făcut-o în alte meciuri”, a declarat Claudiu Răducanu la finalul partidei.

Reclamă

FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Echipa lui Charalambous a dat de pământ cu cea a lui Reghecampf. Olaru a făcut show

FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Echipa lui Elias Charalambous a făcut spectacol în derby-ul cu Universitatea Craiova. Dubla lui Darius Olaru şi reuşita lui Radunovic au decis derby-ul din Ghencea.

FCSB a jucat 3 partide în Ghencea şi nu a primit niciun gol. FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 18 puncte obţinute după 7 meciuri jucate.

Gazdele au început tare meciul din Ghencea şi Compagno a trimis în bara transversală în minutul 3. FCSB a deschis scorul în minutul 13, prin Darius Olaru, care a trimis la colţul scurt din pasa lui Octavian Popescu. Compagno a mai pus odată în pericol poarta oaspeţilor, în minutul 19, dar Popescu a reţinut. După numai două minute Radunovic a primit o pasă de la Alexandru Băluţă şi a majorat diferenţa la 2-0. Bucureştenii au intrat însă la cabine cuun avantaj de trei goluri, Darius Olaru reuşind dubla cu un şut din careu.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza secundă gazdele au mai avut ocazii, cea mai mare în minutul 90+4 – când Compagno a trimis pe lângă poartă, dar nu au mai forţat, iar craiovenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Târnovanu. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care, cu 18 puncte, revine în fruntea clasamentului Ligii 1.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB: „Vine luni, liber de contract! Mi-a plăcut întotdeauna de el!”

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB la miezul nopţii, imediat după victoria cu 3-0 din derby-ul cu Universitatea Craiova.

Cristi Ganea va semna din postură de jucător liber de contract. Ganea are un titlu de campion cu Viitorul, în 2017.

Vine luni, m-a sunat impresarul că a rămas liber de contract. Mie mi-a plăcut dintotdeauna de el. A avut nişte probleme medicale din cauza Covid-ului. Mi-a plăcut mereu de el. Vine liber de contract”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro. La Bilbao, Ganea a evoluat doar jumătate de sezon, fiind împrumutat la Numancia, şi ulterior a revenit la Viitorul pentru o jumătate de sezon, în iarna lui 2020.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și