Închide meniul

Clauza de reziliere a lui Adrian Mutu la Rapid! Suma uriașă pe care trebuie s-o plătească Salernitana

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 ianuarie 2023, 12:17

Clauza de reziliere a lui Adrian Mutu la Rapid! Suma uriașă pe care trebuie s-o plătească Salernitana

Adrian Mutu, euforic după Rapid - FC Voluntari 4-1

Adrian Mutu / Facebook FC Rapid 1923

S-a aflat clauza de reziliere a lui Adrian Mutu la Rapid. În ultimele zile s-a vorbit intens despre interesul italienilor de la Salernitana pentru antrenorul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salernitana se află în criză în Serie A și caută un nou antrenor, după despărțirea de Davide Nicola.

Clauza de reziliere a lui Adrian Mutu la Rapid

Jurnaliștii din Italia anunță că Adrian Mutu este prima opțiune a celor de la Salernitana. Pentru a-l aduce în această iarnă pe „Briliant”, conducătorii clubului din Peninsulă vor fi nevoiți să achite o sumă răsunătoare.

Potrivit digisport.ro, la ora actuală, Adrian Mutu are o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro. Suma respectivă poate crește în timp, dacă „Briliantul” va obține anumite performanțe la cârma Rapidului.

În vara anului trecut, Adrian Mutu și-a prelungit contractul până în 2025. În prezent, Rapid ocupă locul 4 în Liga 1, cu 38 de puncte după 21 de etape.

Reclamă

Salernitana se află pe locul 18 în Serie A, la 9 puncte deasupra liniei retrogradării, după 18 runde. Echipa care îl urmărește pe Adrian Mutu a ajuns la 6 meciuri fără victorie în campionat.

Oficialii de la Rapid, anunţ despre o posibilă plecare a lui Adrian Mutu la Salernitana

Oficialii de la Rapid au făcut un anunţ despre o posibilă plecare a lui Adrian Mutu la Salernitana. Victor Angelescu a enumerat condiţiile prin care „Briliantul” îi poate părăsi pe giuleşteni.

Victor Angelescu a declarat că Adrian Mutu poate pleca de la Rapid doar dacă i se va achita clauza de reziliere stipulată în contract. În acest caz, finanţatorul giuleştenilor susţine că dacă „Briliantul” îşi va dori să accepte o eventuală provocare din Serie A, este liber să o facă.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, Angelescu este de părere că Mutu va rămâne antrenorul lui Rapid, deoarece giuleştenii nu au avut niciun contact cu italienii de la Salernitana.

„N-am vorbit nimic. Am auzit doar din presă și am fost întrebat, dar nu am avut nicio discuție. Sincer vă spun, nu știu dacă e real sau nu, am aflat și noi din presă.

Nu am avut niciun contact cu clubul de acolo, nu știu să vă zic mai multe, nu cred că se pune problema plecării.

Contractul e destul de clar, are clauză de reziliere. Dacă îi plătește cineva clauza și vrea să plece, e liber să o facă”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A. Impresarul este de părere că tehnicianul de la Rapid mai are de aşteptat până va ajunge să antreneze o echipă din campionatele puternice din Europa.

„Mutu este lăudat. A făcut o treabă bună și el, în Italia, are un nume, dar ce să vă spun. Noi știm cine este la Salernitana, avem un raport bun, am fi aflat și noi ceva din Italia, dar este posibil să fie așa cum spun toți.

Dacă îi cunoaștem, asta nu înseamnă că trebuie să ne spună nouă neapărat. Mutu a marcat atâtea goluri în Italia, dar la italieni îmi este greu să cred, mai ales în zona cluburilor în care stau așa într-o zonă mai periculoasă și nu se pot risca la experimente, pentru că acolo nu sunt chiar așa mulți antrenori străini.

Reclamă

Salernitana are un proprietar foarte potent financiar, dar de la potent financiar la să ajungă să bage banii e distanță lungă. Cunoscând foarte bine cluburile din Italia, așa cum și Dan Petrescu are un nume greu în Italia, dar este greu să intri așa în Italia ca antrenor, pentru că nu prea aduc străini.

Chiar mi-aș dori ca Mutu să ajungă în Italia, ar fi o experiență foarte bună pentru el”, a declarat Victor Becali, pentru sptfm.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și