Închide meniul

Clauza pe care i-o impune CSA Steaua lui Gigi Becali pentru ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea! E vorba de 1 milion de euro!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2023, 18:28

Clauza pe care i-o impune CSA Steaua lui Gigi Becali pentru ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea! E vorba de 1 milion de euro!

Jucătorul de la FCSB de care Gigi Becali a "uitat"

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Contractul de închiriere a arenei din Ghencea pentru meciul FCSB – Dinamo nu a fost încă semnat! Astăzi ar fi avut loc negocieri între Clubul Sportiv al Armatei şi reprezentanţii FCSB, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat. Iată clauza pe care i-o impune CSA Steaua lui Gigi Becali. E vorba de 1 milion de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua impune o clauză de 1 milion de euro în cazul în care suprafaţa de joc va fi atât de deteriorată încât nu ar mai putea fi refăcută, informează gsp.ro.

Clauza pe care i-o impune CSA Steaua lui Gigi Becali pentru ca FCSB – Dinamo să se joace în Ghencea!

Gigi Becali nu ar fi de acord cu această clauză, aşa că, momentan, actele nu s-au semnat.

Vrem să ne asigurăm din toate punctele de vedere și să ne apărăm toată investiția pe care o avem în această arenă. E considerat inclusiv de jandarmerie un meci cu grad extrem de ridicat de risc, deci sunt posibile incidente. E posibil să fie introduse și materiale pirotehnice, e posibil chiar să se și arunce pe teren cu așa ceva și acesta să fie ars și atunci cine plătește?”, au declarat surse din interiorul CSA Steaua pentru gsp.ro.

Este posibil ca Gigi Becali să îşi dea, în cele din urmă, acceptul şi în ceea ce priveşte această clauză, iar contractul să se semneze. În acest caz contractul ar putea fi semnat în această seară sau mâine dimineaţă.

Reclamă

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB: „Opriți furtul de identitate!”

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB. Formația militară a emis un comunicat, după ce echipa patronată de Gigi Becali a primit acces pe stadionul „Steaua”, pentru a juca partida cu Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii 1.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Oficialii echipei militare, care joacă în Liga a 2-a, au postat un comunicat prin care au anunțat toleranță zero față de clubul latifundiarului din Pipera. Astfel, cei de la CSA Steaua sunt gata să inițieze noi procese cu FCSB, pentru a rezolva conflictul de imagine dintre cele două formații.

Reclamă 4 / 0/3

„Steaua București condamnă acțiunile clubului Fotbal Club FCSB SA”

„Opriți furtul de identitate!!!

Steaua București condamnă acțiunile clubului Fotbal Club FCSB SA, care prin reprezentanții săi oficiali au avut apariții în spațiul public, atât pe posturile de televiziune naționale, cât și în online, în care s-au folosit de numele sau simbolurile clubului nostru.

Reamintim că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul), către o altă entitate juridică, iar folosirea numelui „Steaua” este strict interzisă fără acordul clubului nostru.

Considerăm acțiunile reprezentanților clubului din Berceni premeditate, instigatoare și cu o intenție clară de a induce în eroare opinia publică, prin afirmații care sunt în contradicție cu realitatea.

În consecință de cauză, clubul nostru manifestă toleranță zero față de astfel de comportamente și își rezervă dreptul de a acționa legal pentru recuperarea prejudiciilor de imagine.

În final, ținem să accentuăm că există o singură echipă care poartă numele Steaua București, iar aceasta evoluează în Liga a 2-a, pe stadionul din Ghencea”, se arată în comunicatul postat de Clubul Sportiv al Armatei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și