Închide meniul

„Cobra” Adi Ilie critică strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3. „Suporterii au plecat foarte trişti”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 ianuarie 2023, 12:55

„Cobra Adi Ilie critică strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3. „Suporterii au plecat foarte trişti

Ioan Andone, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adi Ilie critică strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3. Finanţatorul a ordonat două schimbări imediat după golul de 2-1 marcat de roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internaţional susţine că Gigi s-a grăbit, atunci când, la doar două minute după reuşita de 2-1, Compagno şi Cordea au fost înlocuiţi de Omrani şi Miculescu.

„Cobra” Adi Ilie critică strategia lui Gigi Becali din timpul meciului FCSB – Farul 2-3

„Un meci frumos pentru telespectatori, mai puțin suporterii din Ghencea, care au plecat foarte triști. Un meci cu foarte multe faze de poartă, dar și cu foarte multe greșeli la ambele echipe, mai ales pe faze individuale

Mă așteptam să mai marcheze după ce au făcut-o o dată, mai ales după schimbările pe care le-au făcut după două minute cei de la Steaua (n.r. FCSB). Mi se par două schimbări care nu sunt într-un moment adecvat în timpul meciului.

La 2 minute după ce ai făcut 2-1… mai bine lași 5 minute, sau 7 minute, să vezi ce decizie ia celălalt antrenor, dacă mai face vreo schimbare sau nu.

Reclamă

Nu în momentul ăla! Sunt doi jucători foarte buni care au intrat și poate dacă lasă golul, fac 3-1, totul este foarte OK, dar mi se pare foarte aproape de momentul golului doi.

Poate cine știe: Hagi face trei schimbări și intră trei atacanți și tu ai băgat deja doi atacanți! Un moment neinspirat din punctul meu de vedere, dar un meci foarte frumos pentru telespectatori”, a spus Ilie, citat de fanatik.ro.

Primul titular, OUT de la FCSB, după înfrângerea cu Farul

Primul titular care va fi OUT de la FCSB, după înfrângerea cu Farul este Joyskim Dawa. Gigi Becali vrea să-l dea afară, după ce ultima gafă l-a convins că nu e de nivelul vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

Cartonașul roșu încasat de Dawa după o greșeală uriașă a fundașului a dus la o criză de nervi a lui Gigi Becali, care îl consideră principalul vinovat pentru eșecul în fața nașului Gică Hagi.

În minutul 90, FCSB conducea cu 2-1, un rezultat care o aducea în lupta pentru titlu, mai ales că etapa următoare urmează duelul cu CFR. A urmat faultul de roșu făcut de Dawa asupra lui Denis Alibec și totul s-a schimbat.

Farul a egalat în minutul 90+5, după un autogol, și a dat și lovitura pe Arena Națională, un minut mai târziu, după golul norocos marcat de Borza. Echipa lui Gigi Becali iese fără niciun punct după duelul cu Farul, iar Gigi dă vina pe camerunez.

Becali s-a săturat de greșelile jucătorului cotat la 800.000 de euro și, chiar dacă e o decizie venită la nervi, e hotărât să îl dea afară de la FCSB. Asta după ce în trecut, îi lua apărarea în fața tuturor, după meciuri chiar mai slabe decât cel cu Farul.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și