Închide meniul

Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

Cosmin Olteanu Publicat: 8 februarie 2023, 16:28

Reclamă
Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

Cum arată clasamentul Ligii 1, după ce FC U Craiova a pierdut la „masa verde” meciul cu Sepsi

Sepsi - FC U Craiova / hepta

Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, 29 ianuarie, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. În urma acestui scandal, Adrian Mititelu a decis ca FC U Craiova să-și dispute meciurile de pe teren propriu fără spectatori.

Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amânat din nou decizia în scandalul de xenofobie care a avut loc la partida Sepsi – FC U Craiova. O decizie ar trebui să vină miercurea viitoare, pe 15 februarie.

„Așteptăm verdictul. Aș fi vrut să vină din prima, de săptămâna trecută, scrie clar în regulament ce se întâmplă în astfel de cazuri. Ni s-a promis că săptămâna viitoare vom ști rezultatul. Am depus câteva acte pe care ni le-au cerut, toate sunt pe masa Comisiei. Așteptăm cu speranță.

În prima fază, am discutat despre meciul în cauză, apoi despre ce trebuie făcut în viitor ca să nu se repete asta și care ar trebui să fie atribuțiile ambelor cluburi. Trebuie specificate mai clar anumite lucruri, măsuri mai clare în organizarea meciurilor.

Reclamă
Reclamă

Discuțiile au decurs normal. Să vedem decizia Comisiei și ce e de făcut pe viitor pentru a nu se mai ajunge la astfel de cazuri. Nu e bine să se întrerupă meciurile. Spectatorii trebuie educați, de acolo apar problemele”, a declarat David Kertesz, vicepreședintele lui Sepsi, pentru gsp.ro.

Andrei Prepeliță nu este de acord cu decizia lui Andrei Chivulete

Andrei Prepeliță, fostul căpitan al FCSB-ului, consideră că meciul de la Sfântu Gheorghe nu trebuia oprit definitiv, ci reluat după evacuarea suporterilor. Totodată, fostul fotbalist de la FCSB se întreabă ce se va întâmpla în momentul în care se vor auzi scandări xenofobe la o partidă cu 40.000 de suporteri.

„Cred că s-a creat un precedent prin oprirea meciului. Nu trebuie să ne ascundem… știm că aceste scandări se întâmplă cam din totdeauna în campionatul nostru.

Reclamă

Acum, creându-se acest precedent, probabil că se vor opri mai multe meciuri. Problema nu e că s-a întrerupt la Craiova, unde se putea lua o altă decizie, nefiind foarte mulți oameni de evacuat. Problema se pune când va fi un meci cu 30-40.000 de suporteri. Ce vom face atunci?

Cred că și asta făcea parte din spectacolul care se creează. Normal că nu e frumos să se întâmple lucrurile acestea. Îl înțeleg și pe domnul Mititelu că îi e teamă să mai lase liber spectatorilor. Având în vedere situația din clasament, nu mai poate să riște.

Eu cred că cea mai bună decizie este ca meciul să se rejoace. Cred că și noi am jucat fotbal în curtea școlii, iar, atunci când era ceva neclar, mingea se repeta”, a spus Andrei Prepeliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și