Închide meniul

Comparație între Florin Marin și Pep Guardiola: ”Îl auzi pe Pep vorbind despre ce ne spunea nouă Marin acum 20 de ani”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 septembrie 2023, 14:34

Comparație între Florin Marin și Pep Guardiola: ”Îl auzi pe Pep vorbind despre ce ne spunea nouă Marin acum 20 de ani”

Comparație între Florin Marin și Pep Guardiola

Colaj Florin Marin și Pep Guardiola / Hepta

Ovidiu Burcă a făcut o comparație îndrăzneață între Florin Marin și Pep Guardiola. Antrenorul lui Dinamo și-a lăudat mentorul și susține că acesta îi învăța pe jucători cu 20 de ani în urmă metodele folosite acum de managerul lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Și cred că foarte important este să ai un mentor, iar eu din perspectiva asta vreau să-i mulțumesc foarte mult lui Florin Marin! Este un om pe care lumea nu-l cunoaște cu adevărat, la adevărata lui valoare.

Ovidiu Burcă, comparație între Florin Marin și Pep Guardiola

Este un om care a stat lângă mine, un om care este în continuare lângă mine și vreau să-i mulțumesc! Un om extraordinar și eu mă bucur că am avut această onoare să poată să-mi fie mentor. E unul din punctele forte pe care eu le-am avut, în detrimentul altor tineri care se apucă de meserie.

Florin Marin este un antrenor atât de modern în idei și în principii! Este frapant uneori… Îl auzi pe Guardiola vorbind de anumite lucruri despre care acest om ne învăța pe noi acum 20 și ceva de ani! Un om mult subevaluat, de la care fotbalul românesc ar avea atât de multe de învățat”, a spus Burcă, citat de gsp.ro.

Pep Guardiola a câștigat în cariera sa nu mai puțin de 36 de trofee, cu Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City. De partea cealaltă, fostul mare jucător al Stelei nu și-a trecut în cont niciun trofeu.

Reclamă

Dinamo – CS Tunari 7-0

Dinamo a învins CS Tunari, scor 7-0, prin golurile marcate de D. Irimia, Politic, Bani, Gonçalo, Borcea, Ţîră şi Borduşanu.

Formatul meciului a fost de două reprize a câte 60 minute, toate cele 11 schimbări efectuându-se la pauza meciului.

Unde va juca Dinamo următoarele meciuri de pe teren propriu

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a fost nevoită să părăsească arena din Ștefan cel Mare, după ce stadionul urmează să fie demolat. Astfel, având în vedere că varianta „Arcul de Triumf” nu mai este pe placul „câinilor”, aceștia au fost nevoiți să se reorienteze.

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit că echipa pe care o reprezintă își va disputa următoarele partide de pe teren propriu pe Arena Națională.

„Sper ca azi să mergem să semnăm pentru următorul meci procesul verbal pentru Arena Națională. Noi am făcut cereri și pentru celelalte meciuri.

Vom vedea și în funcție de calendar, dar ne dorim ca suporterii lui Dinamo să aibă parte de cea mai bună experiență la meci, ceea ce înseamnă Arena Națională”, a spus Andrei Nicolescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ultima partidă jucată de Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf” a fost împotriva celor de la Petrolul Ploiești. Atunci, „câinii” lui Ovidiu Burcă au remizat, cu scorul de 1-1. De la acel meci, tehnicianul echipei „alb-roșie” s-a plâns de starea în care se prezintă gazonul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și