Închide meniul

Unde va juca Dinamo următoarele meciuri de pe teren propriu. Anunțul lui Andrei Nicolescu

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 17:27

Reclamă
Unde va juca Dinamo următoarele meciuri de pe teren propriu. Anunțul lui Andrei Nicolescu

Dinamo - FC U Craiova 1948, în grupele Cupei României

Jucătorii de la Dinamo, bucurie în timpul unui meci/ Flaviu Buboi/SPORT PICTURES / Hepta

Unde va juca Dinamo următoarele meciuri de pe teren propriu. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a dezvăluit stadionul pe care „câinii” își vor disputa meciurile de „acasă”, în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a fost nevoită să părăsească arena din Ștefan cel Mare, după ce stadionul urmează să fie demolat. Astfel, având în vedere că varianta „Arcul de Triumf” nu mai este pe placul „câinilor”, aceștia au fost nevoiți să se reorienteze.

Unde va juca Dinamo următoarele meciuri de pe teren propriu. „Câinii” vor reveni pe Arena Națională

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit că echipa pe care o reprezintă își va disputa următoarele partide de pe teren propriu pe Arena Națională.

Formația „alb-roșie” nu mai dorește să joace pe stadionul Arcul de Triumf, din cauza condiției precare în care se regăsește gazonul. Astfel, oficialii „câinilor” au luat decizia ca echipa să joace pe cel mai mare stadion al României. Potrivit lui Andrei Nicolescu, „câinii” urmează să semneze procesul verbal pentru închirierea stadionului.

Sper ca azi să mergem să semnăm pentru următorul meci procesul verbal pentru Arena Națională. Noi am făcut cereri și pentru celelalte meciuri.

Reclamă

Vom vedea și în funcție de calendar, dar ne dorim ca suporterii lui Dinamo să aibă parte de cea mai bună experiență la meci, ceea ce înseamnă Arena Națională”, a spus Andrei Nicolescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ultima partidă jucată de Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf” a fost împotriva celor de la Petrolul Ploiești. Atunci, „câinii” lui Ovidiu Burcă au remizat, cu scorul de 1-1. De la acel meci, tehnicianul echipei „alb-roșie” s-a plâns de starea în care se prezintă gazonul.

Andrei Nicolescu vrea să retragă tricoul cu numărul 12 de la Dinamo

Andrei Nicolescu a anunţat că vrea să retragă tricoul cu numărul 12 de la Dinamo. Oficialul „câinilor” a făcut anunţul într-o conferinţă de presă şi a venit şi cu explicaţii. Este un gest simbolic, adresat fanilor clubului din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Administratorul special al FC Dinamo a anunţat că tricoul cu numărul 12 va fi retras în cinstea fanilor dinamovişti care au ajutat echipa în ultimii ani. Ultraşii au avut un rol uriaş în salvarea clubului de la faliment.

„Cred că este momentul ca noi toţi să facem o reverenţă în faţa suporterului dinamovist şi mă bucur că Edi (n.r. – Galan, preşedinte DDB) a acceptat să fie alături de noi. Aş vrea să facem un gest simbolic. Aş vrea să retragem numărul 12, în cinstea fanului dinamovist, oricare ar fi el, în orice formă de afliere ar fi fost el, cu rugămintea ca Edi să primească de la Ovidiu (n.r – Burcă, antrenorul echipei) acest tricou, cu numărul 12, în cinstea fanului dinamovist”, a spus Nicolescu într-o conferinţă de presă, potrivit news.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League Vezi toate știrile
Citește și