Închide meniul

Concluzia lui Florin Prunea, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid! Ce aşteptări are de la formaţia din Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 10:52

Reclamă
Concluzia lui Florin Prunea, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid! Ce aşteptări are de la formaţia din Giuleşti

Concluzia lui Florin Prunea, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Ermal Krasniqi, în timpul unui meci / Profimedia

Concluzia lui Florin Prunea, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid! Atacantul din Kosovo a bătut palma cu formaţia din Giuleşti, care va plăti un milion de euro pentru aducerea sa de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Rapid el va avea un salariu lunar de 18.000 de euro, ceea ce arată că giuleştenii îşi pun mari speranţe în el pentru a doua jumătate a sezonului.

Concluzia lui Florin Prunea, după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid

Chiar dacă Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a declarat că nu i se pare o sumă mare cea pe care giuleştenii au plătit-o pentru transferul lui Krasniqi, lui Prunea i se pare o sumă incredibilă pentru nivelul Ligii 1.

Mai mult, fostul portar este convins că pretenţiile au crescut la Rapid, iar formaţia din Giuleşti trebuie să ajungă cel puţin în grupele Europa League, dacă a plătit această sumă pentru transferul lui Krasniqi:

„Pentru campionatul României mi se pare o sumă incredibilă. Sigur, e un jucător de 25 de ani, cochetează și cu echipa națională, joacă pe mai multe poziții, dar chiar și așa.

Reclamă

Înseamnă că ai încredere formidabilă în el. Dacă dau atâția bani înseamnă că trebuie sa mă ducă minim în grupele Europa League”, a declarat Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Ermal Krasniqi a fost prezentat oficial la Rapid

Giuleştenii au dat o lovitură de proporţii în această perioadă de mercato şi au transferat una dintre vedetele de la CFR Cluj, rivala directă la primele locuri din campionat. Dan Şucu a plătit nu mai puţin de un milion de euro în schimbul lui Ermal Krasniqi. Mijlocaşul va fi al treilea kosovar din lotul lui Cristiano Bergodi, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani.

Ermal Krasniqi este cel de-al treilea jucător prezentat de Rapid, în această iarnă, după Florent Hasani şi Borisav Burmaz.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapid continuă să mute în ofensivă, reușind cel de-al treilea transfer al iernii.

Ermal Krasniqi este atacant și a fost achiziționat de la CFR Cluj, formație la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani”, se arată în anunţul celor de la Rapid.

„Sunt fericit că am ajuns la Rapid, fanii sunt incredibili. Mi-a plăcut mult atmosfera de pe Giulești și îmi doresc ca împreună să ne luptăm pentru campionat”, a declarat Ermal Krasniqi, conform site-ului oficial al celor de la Rapid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și