Închide meniul

Concluzia lui Mihai Stoica, după Farul – CFR Cluj 1-0: „A fost o singură echipă pe teren”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 23:56

Reclamă
Concluzia lui Mihai Stoica, după Farul – CFR Cluj 1-0: „A fost o singură echipă pe teren

Mihai Stoica știe cine a greșit în Supercupa României

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Concluzia lui Mihai Stoica, după Farul – CFR Cluj 1-0. Mihai Stoica e de părere că Farul Constanţa a surclasat-o pe CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a identificat şi greşelile pe care le-a făcut campioana în derby-ul de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mai spus că fundaşii celor de la CFR Cluj sunt exztrem de lenţi, însă a evidenţiat şi pasa excepţională a lui Grameni.

Concluzia lui Mihai Stoica, după Farul – CFR Cluj 1-0

„Dacă decizia e corectă la anularea penalty-ului, nimeni nu poate pune la îndoială victoria. A fost o singură echipă pe teren. Eu nu am înţeles ce a jucat CFR, că de construit nu o face niciodată. Dacă tot joci minge lungă, de ce trebuie să fii aşa sus cu fundaşii?

Sunt foarte lenţi fundaşii. Pasa lui Grameni e excepţională, dar e greşeală de bloc defensiv foarte mare”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Dan Petrescu, descumpănit după Farul – CFR Cluj 1-0: „Nu e anul nostru!”

Dan Petrescu s-a arătat descumpănit după Farul – CFR Cluj 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. În acest moment, formația ardeleană se află pe locul 2, cu 38 de puncte obținute.

Reclamă

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Mazilu, după o fază „fulger” făcută de băieții lui Gică Hagi. „Bursucul” s-a declarat afectat de înfrângerea suferită de echipa sa și i-a felicitat pe cei de la Farul, considerând că victoria, pe care au obținut-o, a fost meritată.

„E prima înfrângere în play-off. Suntem toți foarte supărați. A fost o primă repriză echilbrată, dar a doua repriză au început-o ei mai bine. Iar nu ne-au ajutat liniile, orice decizie VAR se ia, e împotriva noastră. Nu e anul nostru. Nu vreau să comentez dacă a fost sau nu.

Cred că Farul a meritat victoria. Nu am ce să le reproșez băieților mei. E clar că Farul este favorită la câștigarea campionatului. Trebuie să ne concentrăm sută la sută la jocul din Cupă.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o greșeală în lant. Braun a crezut că este ofsaid și s-a adeverit că nu a fost. De mult nu am mai luat un gol atât de ușor. Daca pierdem, este normal să-mi reproșez foarte multe. Cand nu-i ai pe Deac și Camora, nu e ușor. Nu avem de unde să scoatem alți jucători, pentru că nu avem alții. E o bătaie pentru primele trei locuri”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Farul, pentru digsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și