Închide meniul

Adrian Mazilu a înscris în Farul – CFR Cluj! Un nou gol pentru „perla” lui Gică Hagi

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 22:00

Reclamă
Adrian Mazilu a înscris în Farul – CFR Cluj! Un nou gol pentru perla” lui Gică Hagi

Rapid - Farul LIVE TEXT

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Adrian Mazilu a înscris în Farul – CFR Cluj, partidă care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1! Înaintea acestui meci, trupa lui Gică Hagi se afla pe primul loc din campionat, cu 39 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu este noua vedetă de la Farul, care, la numai 17 ani, a ajuns la șase goluri, în campionat, în tricoul primei echipe.

Adrian Mazilu a înscris în Farul – CFR Cluj

În minutul 53 al partidei de la Ovidiu, Grameni i-a trimis o pasă filtrantă lui Băluță, în spatele defensivei oaspeților. Apoi, Băluță i-a pasat lui Mazilu, care a rămas cu poarta goală, trimițând mingea fără probleme în plasă.

Echipele de start de la Farul – CFR Cluj:

Farul: Aioani – Kiki, Larie (cpt.), M. Popescu, Borza – Artean, Nedelcu, Băluță – Mazilu, L. Munteanu, Grameni.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă (cpt.), Braun – Boateng, Muhar, Cvek – Petrila, Janga, Krasniqi.

Gică Hagi a anunțat că Adrian Mazilu poate ajunge un star

Gică Hagi, antrenorul Farului, a declarat, recent, că Adrian Mazilu poate ajunge un star în Liga 1 și la echipa națională.

„O să fie greu să îi ţinem. Mazilu a trecut de la nimic la foarte sus, aşa cum a făcut-o şi Tavi Popescu. Sunt jucători tineri, jucători foarte buni care trebuie să înveţe, să se dezvolte, să fie deschişi.

Reclamă

În primul rând la ritmul jocului, la gândire, mişcare şi tehnică. Apoi, trebuie să înveţe şi partea defensivă pentru că în fotbalul modern trebuie să ştii şi să te aperi. Ambele faze trebuie să le ştii foarte bine.

Trebuie să fii un jucător de tranziţie. nu tiki-taka, ci tic-tac, cum zic eu. De la negativ la pozitiv să treacă foarte repede. Mazilu este de mic la noi în casă. A crescut, s-a dezvoltat foarte bine. A debutat la fel cum am făcut-o şi eu.

A debutat la 17 ani pentru că s-a dezvoltat fizic puţin mai târziu. A intrat şi n-a mai ieşit. La vârsta asta poţi să intri titular şi să rămâi acolo. Este un jucător complet. Este un crack, cum o zic spaniolii.

Dacă va progresa în continuare aşa cum trebuie, va fi un jucător foarte competitiv. Are calităţi native, nu trebuie lucrate. Ele se pot dezvolta uşor-uşor. Anul trecut la testele fizice a ieşit cel mai bun.

La toate testele pe care le-am dat, a fost primul. Depinde dacă pleacă în vară sau nu. Nu ştim ce se va întâmpla mâine. O să evaluăm ofertele, să vedem dacă sunt bune pentru jucător. Noi lucrăm pentru jucător”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Adrian Mazilu este cotat la 400.000 de euro.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

22:32

FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!

22:10

FotoOFICIAL | Cel mai scump transfer al verii a fost încheiat! 53 de milioane de euro, plus 7 milioane de euro bonusuri!

22:09

„E transferul verii” Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1: „E la nivelul lui Florinel Coman”

21:39

10 milioane de euro pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut în presa din Spania

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și