Închide meniul

Condiţia pe care Horaţiu Moldovan le-a pus-o celor din conducerea Rapidului: „Asta a fost prima lui cerinţă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 ianuarie 2024, 21:35

Condiţia pe care Horaţiu Moldovan le-a pus-o celor din conducerea Rapidului: „Asta a fost prima lui cerinţă!

Condiţia pe care Horaţiu Moldovan le-a pus-o celor din conducerea Rapidului a fost dezvăluită chiar de Victor Angelescu

Horaţiu Moldovan, gafă incredibilă comisă la cel mai rapid gol al sezonului / Profimedia Images

Condiţia pe care Horaţiu Moldovan le-a pus-o celor din conducerea Rapidului a fost dezvăluită chiar de Victor Angelescu. Acesta a spus că în momentul în care Rapid era în Liga 2 şi i-a prelungit contractul actualului portar de la Atletico Madrid, Moldovan a avut o singură cerinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba chiar de clauza de reziliere pe care Atletico Madrid a plătit-o celor de la Rapid pentru actualul portar al naţionalei României.

Condiţia pe care Horaţiu Moldovan le-a pus-o celor din conducerea Rapidului

„Horaţiu a venit la noi când eram în Liga 2. Salariul lui nu a fost mare niciodată, iar când am prelungit cu el, el mai avea foarte puţin din contract. Asta a fost prima cerinţă a lui. Să aibă o clauză de reziliere normală. Nu debutase încă la echipa naţională. Am fi vrut să punem o clauză mai mare”, a spus Victor Angelescu la orangesport.ro.

Horațiu Moldovan, numărul 1 de la Atletico Madrid!

Horațiu Moldovan este numărul 1 de la Atletico Madrid! Oficialii clubului din capitala Spaniei au organizat un eveniment prin care l-au prezentat pe portarul echipei naționale.

Oficialii celor de la Atletico Madrid au dezvăluit faptul că Horațiu Moldovan va purta tricoul cu numărul 1 la echipa din capitala Spaniei.

Reclamă

În cadrul acestui eveniment, Horațiu Moldovan a vorbit despre experiența pe care o va avea la Atletico Madrid. Totodată, portarul echipei naționale a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu Jan Oblak, titularul din poarta formației, dar și cu antrenorul Diego Simeone.

„Este o mândrie să ajung la un club așa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aștept rândul să debutez în aceste culori.

Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aștepta până când îmi va veni șansa să joc.

Reclamă 4 / 0/3

Voi fi un jucător foarte determinat, mă gândesc foarte mult doar la obiectivele pe care le am în legătură cu clubul, cu echipa. Cred că am calități bune, pentru asta am ajuns la Atletico. Când îmi va veni rândul sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Am reușit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horațiu Moldovan, în timpul prezentării.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și