Închide meniul

Atletico Madrid – Sevilla 1-0. Echipa lui Diego Simeone s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei! Horaţiu Moldovan, rezervă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 23:57

Atletico Madrid – Sevilla 1-0. Echipa lui Diego Simeone s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei! Horaţiu Moldovan, rezervă

Echipa lui Diego Simeone s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei! Horaţiu Moldovan, rezervă

Profimedia

Atletico Madrid – Sevilla 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa lui Diego Simeone s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei, după ce s-a impus cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Memphis Depay, în minutul 79.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan, noul portar al madrilenilor, a fost inclus de Diego Simeone în lotul pentru această partidă şi a fost rezervă în meciul de pe Metropolitano.

Atletico Madrid – Sevilla 1-0

Update 23:57: Fluier final! Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei, după ce a învins Sevilla cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 79, de Memphis Depay. Partida s-a încheiat cu o fază controversată. Arbitrul Gil Manzano a dictat lovitură de la 11 metri în ultimul minut al prelungirilor, dar decizia a fost întoarsă la VAR.

Min. 79: Atletico Madrid – Sevilla 1-0! Memphis Depay a înscris după ce a primit o pasă excelentă de la Angel Correa. Olandezul a trimis simplu balonul în poarta goală.

Reclamă

Min. 68: Un nou gol anulat pentru Atletico! Depay a fost surprins în offside!

Min. 60: Gol anulat pentru Atletico! Antoine Griezmann a fost surprins în offside, iar golul nu a fost validat!

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Pauză!

Min. 26: Antoine Griezmann a ratat lovitura de la 11 metri! Francezul a alunecat în timpul execuției, iar balonul a trecut mult peste poartă.

Min. 24: Penalty pentru Atletico Madrid!

Min. 1: A început duelul dintre Atletico Madrid și Sevilla!

UPDATE: Echipa de start a celor de la Atletico Madrid, pentru duelul cu Sevilla:

Atletico Madrid: Oblak – Lino, Hermoso, Witsel, Gimenez, Moha – Koke – Saul, De Paul – Griezmann, Morata

Rezerve: Moldovan, Gomis, Soyuncu, Savic, Reinildo, Llorente, Riquelme, Barrios, Depay, Coreea

Reclamă

Oficialii celor de la Atletico Madrid au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, lotul de jucători convocați de către tehnicianul Diego Simeone pentru duelul cu Sevilla care va începe, așa cum a fost menționat anterior, la ora 22:00.

Printre jucătorii din acea listă se numără și Horațiu Moldovan, care a fost cumpărat de spanioli de la Rapid, în această perioadă de mercato, în schimbul sumei de 800.000 de euro.

Lotul jucătorilor convocați de Diego Simeone pentru partida cu Sevilla:

PORTARI: 1. Moldovan, 13. Oblak, 31. Gomis

FUNDAȘI: 2. Gimenez, 4. Soyuncu, 15. Savic, 16. Molina, 22. Hermoso, 23. Reinildo.

MIJLOCAȘI: 5. De Paul, 6. Koke, 8. Saul, 12. Lino, 14. Llorente, 20. Witsel, 24. Barrios, 25. Riquelme.

ATACANȚI: 7. Griezmann, 9. Depay, 10. Correa, 19. Morata.

Astfel, după acest anunț, există o șansă, ce-i drept mică, ca portarul echipei naționale să prindă primele minute în tricoul formației din capitala Spaniei. Totuși, este de așteptat ca portarul titular al echipei lui Diego Simeone să fie Jan Oblak.

Horațiu Moldovan, numărul 1 de la Atletico Madrid!

Horațiu Moldovan este numărul 1 de la Atletico Madrid! Oficialii clubului din capitala Spaniei au organizat un eveniment prin care l-au prezentat pe portarul echipei naționale.

Oficialii celor de la Atletico Madrid au dezvăluit faptul că Horațiu Moldovan va purta tricoul cu numărul 1 la echipa din capitala Spaniei.

În cadrul acestui eveniment, Horațiu Moldovan a vorbit despre experiența pe care o va avea la Atletico Madrid. Totodată, portarul echipei naționale a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu Jan Oblak, titularul din poarta formației, dar și cu antrenorul Diego Simeone.

„Este o mândrie să ajung la un club așa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aștept rândul să debutez în aceste culori.

Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aștepta până când îmi va veni șansa să joc.

Voi fi un jucător foarte determinat, mă gândesc foarte mult doar la obiectivele pe care le am în legătură cu clubul, cu echipa. Cred că am calități bune, pentru asta am ajuns la Atletico. Când îmi va veni rândul sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Am reușit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horațiu Moldovan, în timpul prezentării.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și