Închide meniul

Conducerea „câinilor” a comentat dezastrul de la Galaţi! Mesaj direct pentru jucători: „La salariile pe care le primesc…”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 23:44

Reclamă
Conducerea „câinilor a comentat dezastrul de la Galaţi! Mesaj direct pentru jucători: „La salariile pe care le primesc…

Conducerea "câinilor" a comentat dezastrul de la Galaţi! Mesaj direct pentru jucători: "La salariile pe care le primesc..."

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Conducerea „câinilor” a comentat dezastrul de la Galaţi! Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a subliniat că s-ar fi aşteptat la un efort mai mare de la jucătorii „alb-roşii”, având în vedere ce salarii au acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zăvăleanu a punctat că salariile sunt la zi, iar Dinamo nu are acum probleme financiare.

Conducerea „câinilor” a comentat dezastrul de la Galaţi! Mesaj direct pentru jucători: „La salariile pe care le primesc…”

Ce să fac, bine… Nu chiar bine, sunt destul de supărat că am pierdut aşa cum am pierdut.

Nu mi s-a părut că echipa a arătat foarte rău. Vă spun sincer. Cred că a fost echipa care a controlat mai mult jocul.

Cred că a fost o anumită teamă în abordare, Oţelul a avut un meci bun cu Craiova. Jucătorii au fost reticenţi, au aşteptat să vadă ce se întâmplă, deşi ar fi trebuit să tragă mai tare.

Reclamă

Eu am speranţe în continuare că vom reuşi să scăpăm de retrogradare chiar fără baraj.

Lucrurile nu se întâmplă conform aşteptărilor noastre”

Lucrurile nu se întâmplă conform aşteptărilor noastre. Cât suntem încă acolo, suntem datori să sperăm.

(n.r: despre ieşirea din insolvenţă, s-a amânat) Da, dar asta nu are mare relevanţă. Dacă acţionarii decid să plătească datoriile se poate solicita un alt termen judecătorului sindic.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu nimic încă, mâine voi avea o întâlnire. În principiu, orizontul era luna iunie, sper că nu s-a schimbat nimic în acest sens.

Salariile sunt la zi, nu e absolut nicio problemă din punct de vedere financiar. Salariile sunt bune, m-aş aştepta la salariile pe care le primesc (n.r.: jucătorii), efortul să fie un pic mai mare.

(n.r.: Oţelul are un buget de 2.5 milioane de euro) Bravo lor, înseamnă că drămuiesc foarte bine fiecare ban. Nici nu discutăm, diferenţa e mult mai mare (n.r: în ceea ce priveşte bugetul lui Dinamo).

De o vreme încoace, eu nu mai sunt foarte implicat în viaţa echipei pentru că lucrurile s-au aşezat”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro după Oţelul – Dinamo 1-0.

„Şi-a jucat una din ultimele şanse” Ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri!

Antrenorul gălăţenilor a făcut declaraţii după ce a luat toate cele 3 puncte cu Dinamo. Iată ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri.

„Munti” a punctat că se aştepta la un meci dificil, cu o echipă care îşi juca „una din ultimele şanse de a obţine puncte”. Dinamo a rămas cu 16 puncte după acest meci, fiind la 4 puncte de prima echipă care se salvează direct de la retrogradare, FC Voluntari.

Poli Iaşi are 2 puncte mai mult decât Dinamo, iar FCU Craiova are şi ea acum un punct peste Dinamo. Acestea sunt echipele aflate pe locurile care duc la baraj.

Reclamă

Dinamo e pe locul 9 în Liga 1, poziţie ce duce direct în Liga a 2-a.

Victoria este meritată”

Sigur, jocul a fost aşa cum mi-l imaginam. Un joc foarte greu, cu o echipă care şi-a jucat una din ultimele şanse de a obţine puncte.

Am fost agresivi. Ne-am creat şi în a doua repriză 2-3 ocazii clare. Victoria este meritată.

Sunt fericit şi pentru public. Chiar dacă am marcat în minutul 93, felicit echipa.

Ce să spun, echipa este bine pregătită. Toţi jucătorii au reacţionat fantastic la această săptămână grea.

Nu prea îi felicit, să nu li se urce la cap, dar merită felicitările toţi”

Tănasă trebuie să marcheze mai mult. Nu prea îi felicit, să nu li se urce la cap, dar merită felicitările toţi. Şi cei care au intrat pe parcurs.

Atât tactic, cât şi mental am stat foarte bine.

Am crezut de la începutul promovării noastre. Nu ne-am atins obiectivul de a pătrunde în play-off. Totul a depins de noi. Dar este ok, s-a văzut un progres constant la echipă. Jucătorii mei practică un fotbal modern. Fotbalul modern se joacă din minutul 1 până în minutul 90.

Eu cred că o perioadă de 10 zile nu strică niciunei echipe din România. Jucătorul român este foarte talentat, dar trebuie pus puţin la muncă.

Înainte de acest joc am făcut un apel la jucători, şi m-au înţeles foarte bine. Tot ce s-a făcut până acum e de domeniul trecutului. Şi pe acesta vreau să îl uităm, la fiecare meci suntem la momentul 0. Nu ştim cine joacă, dar trebuie să dea randament”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Oţelul – Dinamo 1-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și