Închide meniul

Conducerea lui Dinamo a reacționat, după ce fanii lui Rapid au făcut scandal înainte de derby. Anunț despre situația biletelor

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 19:55

Reclamă
Conducerea lui Dinamo a reacționat, după ce fanii lui Rapid au făcut scandal înainte de derby. Anunț despre situația biletelor

Conducerea lui Dinamo a reacționat, după ce fanii lui Rapid au făcut scandal înainte de derby

Colaj cu fanii de la Dinamo și cu cei de la Rapid / Profimedia

Conducerea lui Dinamo a reacționat, după ce fanii lui Rapid au făcut scandal înainte de derby. Administratorul special al echipei din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu, a vorbit despre nemulțumirea suporterilor echipei din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii rapidiști sunt nemulțumiți de faptul că oficialii lui Dinamo le-au acordat doar 2.800 de bilete la derby, chiar dacă inițial era vorba de 5.000. De asemenea, suporterii giuleșteni nu doresc să vadă meciul de la inelul 3 al Arenei Naționale și au amenințat cu boicotarea partidei.

Conducerea lui Dinamo a reacționat, după ce fanii lui Rapid au făcut scandal înainte de derby. Mesajul lui Andrei Nicolescu

După scandalul provocat de fanii rapidului, Andrei Nicolescu a dezvăluit faptul că această situație ar trebui rezolvată între galerii. Totuși, administratorul special a menționat faptul că echipa respectă regulamentul LPF, acela de a le oferi fanilor adversari bilete pentru 5% din capacitatea stadionului.

„Adevărul este că Rapid a făcut o declarație oficială prin care nu-și asumă delegația suporterilor. Noi ar trebui să ne raportăm la convenția galeriilor. Cum această convenție nu există, ne raportăm la regulament.

Eu aștept ca ei să se înțeleagă și noi nu avem o problemă să oferim și 7.000 de bilete, pe toată peluza.

Reclamă

Noi nu avem cum să trecem peste părerea suporterilor noștri. Dacă rămâne așa, ne raportăm la ce spune regulamentul și oferim 2.800 de bilete.

La meciul tur, a existat o convenție, dar acolo a fost o problemă a organizatorului, a clubului Rapid, care nu a permis un banner din cauza unei conotații pe care a descoperit-o chiar în acea seară, nu a descoperit-o înainte.

Atunci, exista o convenție să se suplimenteze număr de bilete și la tur, și la retur. Noi suntem la mijloc. Eu nu am cum să nu respect părerea suporterilor dinamoviști”, a spus Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii Rapidului fac scandal înaintea derby-ului cu Dinamo

Șeful de galerie al celor de la Rapid a venit cu noi explicații, după ce a anunțat faptul că fanii vor boicota meciul cu Dinamo, în cazul în care suporterii nu vor primi bilete la primul inel al Arenei.

„Biletele sunt în continuare 2800, dar sunt sus la ultimul etaj. Ţinând cont de timpul nefavorabil nu avem cum să ne prezentăm şi să mergem acolo sus. Au fost peste 1000 de oameni care au venit să îşi achiziţioneze biletele, noi vrem să ne susţinem echipa, dar cei de la Dinamo vor să ne dea bilete sus. Acolo nu putem să mergem.

Nu ştiu ce să spun, dacă se mai poate numi derby. Ei să remedieze această situaţie cu biletele suporterilor rapidişti, să ne dea bilete la inelul 1 să putem să ne susţinem echipa şi să avem limita bunului simţ de decenţă. Că suntem suporteri şi plătim bilete. Şi să revină asupra deciziei, să anuleze acele bilete de sus de acolo şi să ne dea bilete jos şi să mergem la meci. (Reporte: Aţi vorbit cu ei?) Da, da, am vorbit. Am înţeles că acum urmează o şedinţă la ei de interior, la club, şi să remedieze această situaţie. Dacă nu, nu vom merge la meci, vom sta la căldurică.

Se anunţă un meci foarte frumos. După cum aţi văzut, galeria Rapidului oferă spectacol peste tot pe oriunde merge. Probabil unii din campionatul României apelează la aceste tertipuri vechi, să facă puţină agitaţie”, a declarat Liviu Ungurean în exclusivitate pentru AS.ro.

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid, care se va juca pe Arena Națională, va avea loc sâmbătă. Partida din etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1 este programată de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și