Închide meniul

Conducerea lui Dinamo anunță schimbări după umilința cu FC Hermannstadt. Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 octombrie 2023, 22:05

Conducerea lui Dinamo anunță schimbări după umilința cu FC Hermannstadt. Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Conducerea lui Dinamo anunță schimbări după umilința cu FC Hermannstadt

Ovidiu Burcă, la România U21 - Armenia U21 / Profimedia

Conducerea lui Dinamo anunță schimbări după umilința cu FC Hermannstadt. Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a vorbit despre viitorul clubului, care a fost învins categoric de sibienii lui Marius Măldărășanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 4-0. După meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, elevii lui Ovidiu Burcă rămân pe penultimul loc în clasamentul intern.

Conducerea lui Dinamo anunță schimbări după umilința cu FC Hermannstadt. Mesajul lui Andrei Nicolescu

Administratorul special al celor de la Dinamo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce echipa din Ștefan cel Mare a suferit o înfrângere drastică în deplasarea de la Sibiu.

Andrei Nicolescu și-a cerut scuze în fața suporterilor echipei și a anunțat schimbări în echipa „alb-roșie”. De asemenea, oficialul a vorbit și despre situația lui Ovidiu Burcă:

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Reclamă

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul transmis de Andrei Nicolescu, pe contul personal de Facebook.

Formația pregătită de Ovidiu Burcă nu a mai reușit să câștige niciun meci, în Liga 1, din luna august. La momentul respectiv, „câinii” se impuneau în fața celor de la FC Voluntari cu scorul de 3-2.

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0

„Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Reclamă 4 / 0/3

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.

Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și