Închide meniul

Conducerea lui Dinamo, atac la adresa lui Dorin Rotariu: „Alegi să devii o legendă, un om respectat, sau alegi altceva”

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 20:23

Reclamă
Conducerea lui Dinamo, atac la adresa lui Dorin Rotariu: Alegi să devii o legendă, un om respectat, sau alegi altceva”

Conducerea lui Dinamo, atac la adresa lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu, prezentat oficial la FCSB - Facebook FCSB

Conducerea lui Dinamo a pornit un atac la adresa lui Dorin Rotariu, prin vocea lui Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea „supărare” a dinamoviștilor a fost cauzată de faptul că atacantul care a ajuns acum la 28 de ani a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber de contract. Acum, administratorul special al formației „alb-roșie” a dezvăluit că jucătorul a fost și pe lista lui Ovidiu Burcă.

Conducerea lui Dinamo, atac la adresa lui Dorin Rotariu. Mesajul transmis de Andrei Nicolescu

Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre motivele pentru care Dorin Rotariu nu a ajuns la Dinamo, dar și despre alegerea făcută de către acesta, care a ales să semneze cu marea rivală a „câinilor”, FCSB.

”N-am ajuns acolo pentru că discuțiile din spațiul public au fost cumva în zona în care el declarase că își caută un angajament afară. Pentru că era o țintă pentru Ovidiu, l-am abordat pe unchiul lui și i-am spus că, în cazul în care în viitor se vede înapoi la Dinamo, să ne spună ca să ne așezăm la masă și să vedem care sunt condițiile și daca putem să ajungem la o înțelegere.

Nu a fost cazul pentru că nu am mai continuat această discuție. Eu pot să vorbesc mai puțin despre ceea ce a reprezentat el pentru Dinamo. Pe de altă parte, știți cum e, în viață alegerile sunt destul de simple. Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Dorin Rotariu a jucat pentru Dinamo în perioada septembrie 2012 – ianuarie 2017. După 142 de meciuri, 30 de goluri și 21 de pase decisive în tricoul „câinilor”, oficialii din Ștefan cel Mare l-au vândut la Club Brugge, în Belgia, pentru suma de 2,2 milioane de euro.

În momentul de față, noul jucător din lotul lui Elias Charalambous este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Jucătorul care dispare din echipa de start la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu

Chiar dacă Rotariu a fost folosit şi extremă la fostele sale echipe, finanţatorul FCSB-ului a anunţat că sub comanda lui Elias Charalambous va fi folosit preponderent atacant central. În condiţiile date, Andrea Compagno va prinde tot mai puţine minute şi cresc şansele de a pleca în iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

În startul acestui sezon, Gigi Becali l-a criticat în dese rânduri pe Andrea Compagno. A fost nemulţumit de randamentul dat de italian.

„Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Prea multe ocazii și nu marcam. Acum asta nu aveam, acum la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Cu 15 goluri marcate, Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut. În actuala stagiune are 4 goluri în 11 mecuri din campionat. A fost titular de 7 ori, dar are o medie de 59 de minute jucate pe meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și