Închide meniul

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 martie 2024, 8:15

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost întrebat dacă se teme de retrogradare după acest meci şi a dat un răspuns tranşant. Nicolescu a spus că, la cum a evoluat, Dinamo nu a arătat nici ca o echipă din Liga a 2-a.

Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt

“Dacă jucăm cum am jucat ieri nici nu știu dacă suntem echipă de liga a doua. Eu am avut impresia că sunt două echipe din ligi diferite. Niciunul dintre ei nu a fost capabil să arate mai mult”, a declarat Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Nicolescu a remarcat susţinerea fanilor dinamovişti, care au mers în număr mare la Sibiu. Din păcate pentru ei, Dinamo nu a dat niciun moment impresia că ar putea câştiga acel joc.

“Lecția pe care le-au dat-o suporterilor. Ca jucător, știam că în astfel de momente îți vine să bagi capul în gheată. Reacția suporterilor te determină să faci asta. Am văzut neputință fizică, din păcate. 

Reclamă

Au fost 4000 de fani, dar a mai fost și o altă parte din stadion, destul de mare, tot cu noi. Din punctul de vedere al susținerii, am jucat acasă. Din punctul de vedere al exprimării, am jucat la 2000 de kilometri distanță.

Sper să nu ajungem în ultima etapă să facem calcule atunci. Eu sper să fi fost un duș rece acest eșec. Încercăm să găsim cele mai bune metode. Da, vrem 100% să îl mai chemăm pe domnul Mircea Lucescu”, a mai declarat Andrei Nicolescu pentru sursa citată.

„Zici că era dresură de foci!” Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare

Giani Kiriţă a avut un discurs fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare partida cu Hermannstadt. Giani Kiriţă spune că echipa lui Kopic a arătat ca în turul sezonului regular.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a avut un start ratat în play-out Ligii 1. Giani Kiriţă a fost extrem de dezamăgit să îşi vadă echipa de suflet învinsă fără drept de apel.

Din păcate, asta e realitatea, noi o comentăm. A fost un haos total. Păcat, veneam după nişte meciuri bune. Nu este nimic pierdut, dar au arătat ca o echipă care s-a întâlnit acum pentru prima oară.

Au arătat că pot să se salveze şi brusc revii la setările din fabrică. Ceva se întâmplă acolo. Ei crezând că au lucrurile astea bune, au crezut că aşa se va întâmpla şi pe mai departe. Eşti în play-out şi trebuie să câştigi dacă ai valoare.

Să râdă ăştia de tine. Cred că au intrat relaxaţi. Că merge aşa cum au jucat până acum. Uite că nu merge aşa. Când are merite Kopic i le atribuim, când echipa merge prost… Discursul după meci a fost unul… Nu l-am văzut foarte afectat, ca înainte. Ceva s-a întâmplat acolo, cu siguranţă. De ce să te aştepţi să pierzi când eşti pe un drum bun? Nu ai de ce să depui armele şi să te relaxezi.

Luptă-te să câştigi play-out-ul. Asta e mentalitatea! Impune-o! Du-te acolo sus. Am arătat ca în turul campionatului. Se aruncau în defensivă acolo zici că era dresură de foci”, a spus Giani Kiriţă la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și