Închide meniul

„Zici că era dresură de foci!” Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 14:01

„Zici că era dresură de foci! Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare

Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare

Giani Kiriță a jucat la Dinamo în perioada 1998-2003 / Antena Sport

Giani Kiriţă a avut un discurs fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare partida cu Hermannstadt. Giani Kiriţă spune că echipa lui Kopic a arătat ca în turul sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut un start ratat în play-out Ligii 1. Dinamo nu a avut nicio şansă în deplasarea de la Sibiu, cu Hermannstatd. Giani Kiriţă a fost extrem de dezamăgit să îşi vadă echipa de suflet învinsă fără drept de apel.

Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare

Din păcate, asta e realitatea, noi o comentăm. A fost un haos total. Păcat, veneam după nişte meciuri bune. Nu este nimic pierdut, dar au arătat ca o echipă care s-a întâlnit acum pentru prima oară.

Au arătat că pot să se salveze şi brusc revii la setările din fabrică. Ceva se întâmplă acolo. Ei crezând că au lucrurile astea bune, au crezut că aşa se va întâmpla şi pe mai departe. Eşti în play-out şi trebuie să câştigi dacă ai valoare.

Să râdă ăştia de tine. Cred că au intrat relaxaţi. Că merge aşa cum au jucat până acum. Uite că nu merge aşa. Când are merite Kopic i le atribuim, când echipa merge prost… Discursul după meci a fost unul… Nu l-am văzut foarte afectat, ca înainte. Ceva s-a întâmplat acolo, cu siguranţă. De ce să te aştepţi să pierzi când eşti pe un drum bun? Nu ai de ce să depui armele şi să te relaxezi.

Reclamă

Luptă-te să câştigi play-out-ul. Asta e mentalitatea! Impune-o! Du-te acolo sus. Am arătat ca în turul campionatului. Se aruncau în defensivă acolo zici că era dresură de foci”, a spus Giani Kiriţă la fanatik.ro.

Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Au fost dezvăluite primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt. După ce au revenit la Bucureşti, „câinii” au început deja să pregătească următoarea partidă, de pe 1 aprilie, cu Petrolul. Antrenorul croat a lua decizia de a le acorda acestora liber abia la finalul săptămânii

Horaţiu Moldovan, Radu Drăguşin sau Ianis Hagi au jucat extrem de puţin în 2024, aceştia fiind jucători pe care Edi Iordănescu s-a bazat în campania de calificări, încheiată cu succes.

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai importante meciuri amicale vor avea loc pe 22 şi pe 26 martie, atunci când tricolorii vor întâlni Irlanda de Nord şi Columbia. Partida cu sud-americanii, de pe Wanda Metropolitano este marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Aceste două jocuri de verificare vor fi tratate ca două meciuri de EURO. Avem această obligaţie. Putem vedea băieţii la joc şi să mai tragem concluzii şi să mai intervenim acolo unde este nevoie. Un ultim filtru reprezintă pentru mine şi stafful meu perioada de la această acţiune şi până la EURO, cu toate evoluţiile băieţilor noştri la nivel de echipe de club.

Vom fi foarte atenţi în monitorizare, să vedem evoluţiile lor, să sperăm că vor fi cât mai multe şi cât mai bune. Perioada din sfârşitul lui mai – începutul lui iunie, cea mai scurtă pe care naţionala o are în pregătirea unui turneu final, deja fiind linie dreaptă.

Sunt extrem de îngrijorat (n.r. – de situaţia tricolorilor care nu joacă la echipa de club) şi aveam alte aşteptări. Realismul nostru ne-a adus la EURO. Avem datoria să fim conştienţi de locul şi momentul în care ne aflăm. Nu a fost un vis fără acoperire această calificare.

Avem probleme la nivel de club, dar e un grup pe care l-am construit şi care a confirmat. Le-am dat încredere acestor băieţi şi au confirmat. Nu numai că ne-am calificat, dar am făcut-o de o manieră fantastică, neînvişi, de pe primul loc. Trebuie să le dăm credit. Trebuie să mergem pe stabilitate, chiar dacă sunt şi alţi jucători pe care îi monitorizăm. Nu înseamnă că nu putem avea surprize”, a spus Iordănescu, citat de FRFTV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și