Închide meniul

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important: „Amatorism şi lipsă de organizare”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 februarie 2024, 13:48

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important: „Amatorism şi lipsă de organizare

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important

Jucătorii lui Dinamo / Hepta

Conducerea lui Dinamo a fost pusă la zid de un fost jucător important, după ce Lucas Alves a plecat în Vietnam. Florentin Petre a criticat în termeni duri modul în care conducerea „câinilor” a făcut contractul jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La cererea făcută de Lucas Alves, acesta a avut o clauză de reziliere infimă, în condiţiile în care era unul dintre cei mai bine plătiţi jucători.

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important

Florentin Petre consideră că este vorba despre amatorism din partea conducătorilor din Ştefan cel Mare, care nu au avut o strategie în ceea ce priveşte clauza de reziliere a unui astfel de jucător. Mai mult, Petre a vorbit şi despre diferenţa dintre contractele jucătorilor din prezent şi contractele pe care le avea în perioada în care evolua la Dinamo:

„Probabil de aia a şi venit (n.r. Lucas Alves la Dinamo). Cu o anumită clauză pusă în contract, bani de seminţe. De aia a şi venit, nu s-au gândit nicio secundă (n.r. oficialii lui Dinamo) la repercusiunile pe care ar putea să le aibă clubul.

Este o lipsă de organizare, de educaţie în documentaţie. Dar ai adus un jucător pe un salariu extraordinar de mare pentru o echipă care se află pe ultimul loc… Dacă tot i-ai făcut salariul ăsta, bagă şi o clauză de 400-500.000 de euro.

Reclamă

Din punctul meu de vedere a fost amatorism, o greşeală de strategie extraordinar de mare. Păi vreţi să vă spun cum erau contractele noastre? Erau cât o carte, îţi lua două săptămâni să le citeşti”, a declarat Florentin Petre, potrivit fanatik.ro.

Cristi Borcea a anunţat că va bagă bani la Dinamo: „Da, voi investi acolo”

Cristi Borcea a anunţat că va bagă bani la Dinamo. Fostul acţionar al formaţiei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că va ajuta Centrul de Copii şi Juniori de la CS Dinamo.

Ionuţ Lupescu, cel care este preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, a fost cel care l-a convins pe Cristi Borcea să investească în infrastructura Parcului Sportiv al clubului. Borcea nu a dezvăluit ce sumă va investi, dar a anunţat că toţi dinamoviştii ar trebui să contribuie la refacerea bazei respective.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe cât pot, ajut Centrul de Copii și Juniori, acolo unde este Ionuț (n.r. – Lupescu). Nu vreau să fac declarații legate de sume. Da, voi investi acolo. Știu ce CCJ a avut Dinamo. Investiția se va axa pe infrastructură, pe vestiare, terenuri artificiale de iarbă. Toți dinamoviștii, cât putem, ar trebui să ajutăm și să refacem baza aceea, care este în paragină”, a declarat Cristi Borcea, potrivit iamsport.ro.

Ionuţ Lupescu, cel care l-a convins pe Cristi Borcea să investească la CS Dinamo, a vorbit despre o fuziunea CS – FC Dinamo.

„(Cum vezi viitorul? Vezi o unificare între cele două?) Asta ar fi dorinţa tuturor dinamoviştilor, dar, după cum ştii, deocamdată sunt anumite probleme juridice. Important e ca echipa din prima ligă să îşi rezolve problemele juridice. Şi, în principal, să rămână în prima ligă, fiindcă asta e cel mai important”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și