Închide meniul

Cristi Borcea a anunţat că va băga bani la Dinamo: „Da, voi investi acolo”. Cine l-a convins

Alex Masgras Publicat: 7 februarie 2024, 13:07 / Actualizat: 7 februarie 2024, 15:08

Reclamă
Cristi Borcea a anunţat că va băga bani la Dinamo: „Da, voi investi acolo. Cine l-a convins

Cât de frumoasă este nepoata lui Cristi Borcea. Imagini rare cu Maria, care arată ca un top-model

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristi Borcea a anunţat că va băga bani la Dinamo. Fostul acţionar al formaţiei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că va ajuta Centrul de Copii şi Juniori de la CS Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu, cel care este preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, a fost cel care l-a convins pe Cristi Borcea să investească în infrastructura Parcului Sportiv al clubului. Borcea nu a dezvăluit ce sumă va investi, dar a anunţat că toţi dinamoviştii ar trebui să contribuie la refacerea bazei respective.

Cristi Borcea a anunţat că va băga bani la Dinamo: „Da, voi investi acolo”

„Pe cât pot, ajut Centrul de Copii și Juniori, acolo unde este Ionuț (n.r. – Lupescu). Nu vreau să fac declarații legate de sume. Da, voi investi acolo. Știu ce CCJ a avut Dinamo. Investiția se va axa pe infrastructură, pe vestiare, terenuri artificiale de iarbă. Toți dinamoviștii, cât putem, ar trebui să ajutăm și să refacem baza aceea, care este în paragină”, a declarat Cristi Borcea, potrivit iamsport.ro.

Ionuţ Lupescu, cel care l-a convins pe Cristi Borcea să investească la CS Dinamo, a vorbit despre o fuziunea CS – FC Dinamo.

„(Cum vezi viitorul? Vezi o unificare între cele două?) Asta ar fi dorinţa tuturor dinamoviştilor, dar, după cum ştii, deocamdată sunt anumite probleme juridice. Important e ca echipa din prima ligă să îşi rezolve problemele juridice. Şi, în principal, să rămână în prima ligă, fiindcă asta e cel mai important”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru AntenaSport.

Reclamă

Mircea Lucescu, veste URIAŞĂ pentru Dinamo: „Am discutat cu Ion Ţiriac”

Mircea Lucescu a venit cu o veste uriaşă pentru Dinamo. Cel mai titrat antrenor român a anunţat că Ion Ţiriac este gata să vină să investească la gruparea din Ştefan cel Mare. „Il Luce” a anunţat care sunt condiţiile puse de miliardarul român.

Lucescu a anunţat că a purtat discuţii cu fostul mare jucător de tenis şi acesta este dispus să îşi investească banii la Dinamo. Omul de afaceri nu ar fi stat pe gânduri în condiţiile în care „câinii” ar fi avut un stadion modern pe care să joace.

Ion Ţiriac şi-ar dori să primească anumite confirmări de la actualii conducători ai lui Dinamo. Nu ia în calcul să ajungă la echipă, iar alb-roşiii să retrogradeze.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema (n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă, reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!

Lumea de acolo trebuie să încerce să salveze echipa, în primul rând. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut (n.r. despre salvarea de la retrogradare). E o nevoie de o participare totală a suporterilor, a conducerii, ca să treacă peste momentele astea.

Vedem despre ce e vorba. În orice caz, Ţiriac vrea să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate. Noi nu suportăm în niciun fel nereuşita„, a declarat Mircea Lucescu la digisport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și