Închide meniul

Fanii lui Dinamo, show total înaintea meciului cu CFR Cluj! Imagini spectaculoase în faţa hotelului „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 10:05

Fanii lui Dinamo, show total înaintea meciului cu CFR Cluj! Imagini spectaculoase în faţa hotelului „câinilor

Fanii lui Dinamo, show total înaintea meciului cu CFR Cluj

Fanii lui Dinamo au făcut spectacol, înaintea meciului cu CFR Cluj/ Colaj Radio Dinamo

Fanii lui Dinamo au făcut show total, înaintea meciului cu CFR Cluj. Suporterii au venit în faţa hotelului la care sunt cazaţi „câinii”, au aprins torţe şi au cântat, totul pentru ca jucătorii lui Zeljko Kopic să producă surpriza şi să-l învingă pe Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă bună, după ce a obţinut două victorii consecutive. „Câinii” au scăpat de ultimul loc şi se vor duela cu CFR Cluj, în această rundă. Partida din Gruia se va desfăşura astăzi, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Fanii lui Dinamo, show total înaintea meciului cu CFR Cluj

Cu o seară înaintea duelului cu CFR Cluj, aproximativ 100 de fani ai lui Dinamo s-au adunat în faţa hotelului la care sunt cazaţi „câinii”. Aceştia au creat o atmosferă incendiară, după ce au aprins torţe şi fumigene, şi au cântat mai multe cântece de galerie.

Jucătorii lui Zeljko Kopic nu au rămas indiferenţi, şi au coborât din camerele lor de hotel pentru a lua parte la show-ul oferit de fanii. Aceştia au stat pe vorbă cu suporterii, după ce pe parcursul zilei au luat parte şi la o sesiune de autografe.

Dinamo se va bucura de susţinerea fanilor şi în timpul meciului cu CFR Cluj. Clujenii le-au pus la dispoziţie „câinilor” 900 de bilete în peluză, iar toate acestea au fost vândute pentru duelul „de foc” cu formaţia lui Adrian Mutu. De asemenea, suporterii din peluza Cătălin Hîldan au anunţat că fanii lui Dinamo vor putea cumpăra bilete şi în sectoarele complementare peluzei.

Reclamă

Şi suporterii celor de la U Cluj, „fraţi” cu cei ai lui Dinamo, şi-au anunţat prezenţa la duelul „câinilor” cu CFR Cluj. Nu mai puţin de 2000 de fani ai alb-roşilor sunt aşteptaţi la meci.

Zeljko Kopic a readus speranţa la formaţia din Ştefan cel Mare, după cele două victorii consecutive obţinute de Dinamo. „Câinii” au marcat cinci goluri, în partidele cu Farul şi Oţelul, şi au un moral excelent înaintea confruntării cu CFR Cluj.

De asemenea, Dinamo este la cinci puncte distanţă de locul care asigură salvarea de la retrogradare, loc ocupat în acest moment de către Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti, având în vedere trecutul său la echipa din Ştefan cel Mare. Mutu a antrenat în Liga 1 pe Rapid, una din marile rivale ale dinamoviştilor.

„Nu ar avea de ce să mă primească în altfel decât bine (n.r. fanii lui Dinamo). Am fost la Dinamo, am câștigat cu Dinamo. M-aș bucura pentru ei să se salveze de la retrogradare. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, dar de o Dinamo puternică pentru a anima și mai mult fotbalul nostru.

Mă bucur că au revenit în Liga 1. Dinamo are o forță colectivă. Sunt jucători care pot face diferența în față, de aceea trebuie să fim foarte atenți. Întotdeauna când am jucat contra lui Dinamo a fost un meci special și așa va fi și mâine-seară. Asta nu schimbă cu nimic. Sunt profesionist și îmi fac treaba. Sper să câștig.

Există întotdeauna presiunea rezultatului. Trebuie să ținem aproape de FCSB și Rapid. De aceea avem această presiune a rezultatului. Contează și jocul rezultatelor. Cu cât distanța este mai mică, atunci când intri în play-off șansele cresc.

Era o distanță considerabilă între noi și FCSB. Ei și Rapid au primele șanse fiind primii în clasament”, a spus Mutu înaintea meciului cu Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și