Închide meniul

Conducerea Rapidului, reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid: „Dacă se plăteşte clauza, poate să plece!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2023, 21:46

Reclamă
Conducerea Rapidului, reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid: „Dacă se plăteşte clauza, poate să plece!

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu și Dan Șucu / Hepta

Conducerea Rapidului a avut o primă reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid. Victor Angelescu a admis că există o posibilitate ca Mutu să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu are o clauză de reziliere în jurul sumei de 200.000 de euro, iar Victor Angelescu a spus că dacă se va achita această sumă există pobilitatea ca Mutu să plece de la echipă. Mai mult, Angelescu a spus că ştie că Mutu este pe lista celor de la Nefchi Baku.

Conducerea Rapidului, reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid

În cazul în care Mutu va decide să plece de la Rapid, Victor Angelescu a dezvăluit şi care este lisa scurtă de înlocuitori: Marius Şumudică, Daniel Pancu şi Cristiano Bergodi.

Adi este sub contract cu noi, are clauză de reziliere. Dacă un club îl vrea şi achită clauză, poate să plece. Nici eu şi nici domnul Şucu nu am avut discuţii pe această temă. Mai mult ca sigur trebuie să fim contactaţi. Dacă e negociere între el şi club. Aproape de suma de 200.000 de euro. Dacă se achită clauză, trebuie să găsim o soluţie. E normal să ai tot timpul o soluţie de avarie. Avem antrenor sub contract acum. Din ce ştim noi, este pe lista respectivă. Sunt şanse mai mari să plece. Cât a fost până acum la noi, suntem mulţumiţi. E un salariu mare şi cred că trebuie luat în calcul.

Am vorbit, dar nu am avut nicio discuţie cu Adi pe acest subiect. Nu e normal să îl întreb dacă negociază cu alt club. Dacă se plăteşte clauza, nu cred că va pleca de pe o zi pe alta. În condiţiile în care s-ar întâmpla acest lucru, Marius Şumudică este o variantă de luat în calcul. Şi Daniel Pancu ar fi, şi Cristiano Bergodi. Toţi 3 pot fi pe această listă„, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu, pe lista lui Neftchi Baku

Adrian Mutu se află pe lista lui Neftchi Baku, pentru înlocuirea lui Laurenţiu Reghecampf. Rapid ar putea rămâne fără antrenor chiar înaintea debutului sezonului centenar.

Conform gsp.ro, şefii lui Neftchi Baku sunt dispuşi să ofere până la un milion de euro salariu anual pentru înlocuitorul lui Reghe. Primul pe lista azerilor este însă Sergen Yalcin.

Mutu ar putea fi tentat de salariul uriaş pe care l-ar primi în Azerbaidjan. Asta chiar dacă „Briliantul” şi-a prelungit, anul trecut, contractul cu giuleştenii până în 2025. Pentru a pleca de la Rapid, Mutu ar trebui să plătească jumătate din suma primită până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată susţine şi că Neftchi Baku nu este singura echipă care se află pe urmele fostului internaţional. Mutu i-a anunţat pe şefii din Giuleşti că mai există şi un interes din Golf pentru serviciile sale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și