Închide meniul
NEWS ALERT

Adrian Mutu, pe lista lui Neftchi Baku. Lovitură de proporţii pentru Rapid, înainte de debutul sezonului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2023, 14:47

Adrian Mutu, pe lista lui Neftchi Baku. Lovitură de proporţii pentru Rapid, înainte de debutul sezonului

Adrian Mutu, pe lista lui Neftchi Baku

Adrian Mutu, înaintea unui meci / Hepta

Adrian Mutu se află pe lista lui Neftchi Baku, pentru înlocuirea lui Laurenţiu Reghecampf. Rapid ar putea rămâne fără antrenor chiar înaintea debutului sezonului centenar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, şefii lui Neftchi Baku sunt dispuşi să ofere până la un milion de euro salariu anual pentru înlocuitorul lui Reghe. Primul pe lista azerilor este însă Sergen Yalcin.

Adrian Mutu, pe lista lui Neftchi Baku

Mutu ar putea fi tentat de salariul uriaş pe care l-ar primi în Azerbaidjan. Asta chiar dacă „Briliantul” şi-a prelungit, anul trecut, contractul cu giuleştenii până în 2025. Pentru a pleca de la Rapid, Mutu ar trebui să plătească jumătate din suma primită până acum.

Sursa citată susţine şi că Neftchi Baku nu este singura echipă care se află pe urmele fostului internaţional. Mutu i-a anunţat pe şefii din Giuleşti că mai există şi un interes din Golf pentru serviciile sale.

Adrian Mutu i-a răspuns lui Gigi Becali

Pe de altă parte, Mutu i-a răspuns lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a declarat că Rapidul nu se poate lupta cu formaţia roş-albastră, după ce formaţia din Giuleşti i-a adus liberi de contract pe Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea.

Reclamă

Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea sunt doi dintre jucătorii aduşi de Rapid în această vară din postura de jucători liberi de contract. Cei doi au ajuns în Giuleşti după ce s-au despărţit de FCSB.

Gigi Becali, patronul echipei roş-albastre, nu crede că Rapidul poate avea de câştigat dacă aduce jucători liberi de contract, aşa cum au venit Oaidă şi Cristea în Giuleşti.

„Sunt niște băieți extraordinari, au fost acceptați imediat. Nu ar trebui judecați după istoricul lor, ci după ce fac pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Nu poți să numești jucători precum Cristea și Oaidă jucători de care vrei să scapi. Cristea este un jucător care este în anturajul echipei naționale, iar Oaidă a fost la turneul final de la U21. Sunt jucători cu mare potențial”, a declarat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și