Închide meniul

Constantin Budescu a anunţat că Darius Olaru îl împresionează cel mai mult dintre jucătorii din Liga 1. „Aleargă și muncește foarte mult, este și foarte tehnic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2023, 8:26

Constantin Budescu a anunţat că Darius Olaru îl împresionează cel mai mult dintre jucătorii din Liga 1. „Aleargă și muncește foarte mult, este și foarte tehnic

Constantin Budescu a anunţat că Darius Olaru îl împresionează cel mai mult dintre jucătorii din Liga 1

Constantin Budescu, la finalul unui meci / Hepta

Constantin Budescu susţine că Darius Olaru este jucătorul cel mai bun din Liga 1. Căpitanul de la FCSB „mătură” porţiunea de la mijlocul terenului, dar este capabil să furnizeze şi pase decisive, având patru în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru e cotat la 5.3 milioane de euro şi Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat recent o ofertă de 5 milioane de euro pentru jucătorul din linia mediană. Motivul a fost reprezentat şi de şansele mari pe care roş-albaştrii le au la câştigarea titlului.

Constantin Budescu a anunţat că Darius Olaru îl împresionează cel mai mult dintre jucătorii din Liga 1

„FCSB este una dintre cele mai puternice echipe, dar o să le fie destul greu pentru că Viitorul (n.r. – Farul Constanța) joacă foarte bine, CFR-ul la fel. Cred că va fi cel mai echilibrat play-off. Pot spune că FCSB e cam cea mai puternică echipă.

Sunt jucători foarte buni, i-am avut și colegi, îi cunosc. Sunt jucători de valoare, au dovedit asta, au o forță ofensivă destul de mare și asta s-a văzut și aseară. Cu siguranță au valoare. Dacă sunt la FCSB au valoare și au și rezultate.

Se poate spune că Tavi Popescu este cel mai promițător, dar sunt foarte mulți jucători buni de atac la FCSB și au de unde alege și de unde vinde pe viitor. Jucătorul care mă impresionează cel mai mult în SuperLiga este Darius Olaru pentru că aleargă și muncește foarte mult, este și foarte tehnic”, a spus Budescu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Cu o lună în urmă, Becali anunţa că a avut o ofertă de 5 milioane de euro pe Olaru, un milion împrumut până la vară, cu alte patru milioane clauză de cumpărare obligatorie. Finanţatorul a refuzat.

„Eu am ce să vând. Am avut ofertă pe Olaru de 5 milioane, dar au zis că îmi dau un milion acum și 4 milioane ofertă obligatorie, adică sunt obligați să activeze. Le-am zis că pe mine nu mă interesează chestiunile astea îmbârligate. Eu vreau clar. Dă-mi un milion acum, două milioane peste 6 luni și încă două peste 6 luni. Nu am acceptat!

Puteam să-l dau pe Olaru pe un milion de euro până în vară, împrumut patru luni. Era bine așa, dar e jucător principal, pierzi campionatul! Eu pot să închiriez un jucător și să iau cât iau alții pe un jucător în total. Eu, pe 4 luni împrumut, iau cât iau alții pentru un jucător definitiv”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru, bulversat de demisia lui Leo Strizu

Darius Olaru a anunţat că este bulversat de demisia lui Leo Strizu. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a renunţat la post după victoria cu Petrolul, scor 4-1, din etapa a 28-a a Ligii 1.

„Acum am aflat şi eu, aşteptăm pe cineva în continuare. Cine ştie, poate se răzgândeşte. Din păcate pentru noi toate deciziile sunt contra noastră. Noi încercăm să ne facem treaba pe teren.

Încercăm să dăm totul de la meci la meci şi să câştigăm. Sperăm să fim pe primul loc la finalul sezonului. Era un meci acasă, trebuia să ne facem jocul şi cred că am făcut o treabă bună.

Atât timp cât Pintilii este la antrenament, pregătim aceleaşi lucruri. La meci încercăm să le punem în practică. Până la urmă noi suntem cei care facem diferenţa. Îl aşteptăm cât mai repede lângă noi. Încercăm să ne adaptăm cât de bine putem şi să ne facem noi treaba pe teren. Oricine va veni, îl aşteptăm cu braţele deschise şi sperăm să continuăm în continuare cu victorii„, a declarat Darius Olaru la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și