Închide meniul

Constantin Budescu a dezvăluit care este cel mai mare viciu al lui Denis Alibec: ”Am umblat prin casă, am fost la baie să mă spăl, nimic”

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2022, 11:51

Constantin Budescu a dezvăluit care este cel mai mare viciu al lui Denis Alibec: ”Am umblat prin casă, am fost la baie să mă spăl, nimic”

Constantin Budescu a dezvăluit care este cel mai mare viciu al lui Denis Alibec

Constantin Budescu și Denis Alibec, în tricoul Astrei / Hepta

  • Denis Alibec a fost transferat de Farul lui Gică Hagi
  • Sezonul trecut, Alibec fusese împrumutat de Kayserispor la Atromitos

Constantin Budescu a dezvăluit care este cel mai mare viciu al lui Denis Alibec, cel care i-a fost coleg la FCSB și la Astra. Counter-Strike este jocul care l-a făcut pe atacantul Farului să nu doarmă multe nopți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat care a fost cel mai tare coleg de cameră pe care l-a avut, Budescu nu a stat pe gânduri. ”Am avut mai mulți. În special Alibec, cu care am stat foarte mult în cameră. El are alte vicii, nu astea pe care le avem noi pe masă aici!

Constantin Budescu a dezvăluit care este cel mai mare viciu al lui Denis Alibec

Le are pe alea de noapte! Nu discoteci! Se joacă pe Play Station, Counter-Strike. Câți bani am dat noi împrumut, ăla și-a luat arme virtuale, căști și calculatoare! L-am sunat și nu răspundea și m-am dus la el. Știam că stă liniștit și are ușa deschisă.

Reclamă

Avea căștile pe cap, nici nu m-a simțit. Am umblat prin casă, am fost la baie să mă spăl, nimic! După aceea îi zic că am fost pe la el și se juca. Mă întreba pe unde am intrat. Cum să mă auzi dacă aveai căștile?!”, a spus Budescu, în podcastul ”Fiță cu Adiță”.

Denis Alibec, avertizat de Gică Hagi

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric la conferinţa de presă care a avut loc înainte de Farul – FC U Craiova 1948, din prima etapă a Superligii. „Regele” i-a avertizat pe nou-veniţii Denis Alibec şi Tudor Băluţă că nu au asigurat locul în echipa de start.

Reclamă

Farul a fost „campioana” transferurilor în această vară şi a adus jucători pe bandă rulantă. Transferul lui Alibec a fost oficializat joi. Atacantul era în negocieri şi cu Rapid, dar a preferat să se întoarcă la Constanţa.

„Lui Denis (n.r. Denis Alibec), lui Băluță (n.r. Tudor Băluţă) și celorlalți care au venit le trebuie timp să se adapteze. Nu vor juca numele, am vorbit cu ei și le-am spus că istoria se scrie pe teren, nu numele contează. Trebuie să îi aducem în condiție fizică, mentală foarte bună, pentru a reuși să dea randamentul pe care ni-l dorim noi. Nu e ușor să joci la Farul.

Ei sunt deschiși și sper să facem o treabă bună împreună. Pe toate compartimentele arătăm extrem de bine, dar mă feresc să vorbesc, trebuie să demonstrăm. Jucătorii aduși au un nume, dar încă nu sunt la capacitate maximă, la ce ne dorim noi.

Reclamă 4 / 0/3

Am adus jucători pe care îi cunosc, alături de care am lucrat înainte, care au făcut performanță și au câștigat campionate. Sper să îi aduc la acel nivel„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Denis Alibec vrea să se bată la primele locuri din Superliga după revenirea la Farul

Chiar dacă nu l-a avut ca antrenor în prima perioadă petrecută la Farul, Alibec este sigur că „Regele” îl va ajuta enorm în încercarea de a reveni la forma din trecut.

„Mă bucur că sunt sunt din nou acasă și sperăm să facem un sezon bun. Sper să am din nou un sezon foarte bun, dar nu cred că voi mai prinde un transfer așa de mare (n.r. – precum cel de la Inter) pentru că am și eu o vârstă. Dar cu siguranță voi face totul să fim acolo sus.

În primul an (n.r. – la Farul) am dat gol la debut și m-am simțit foarte bine. Erau și suporterii alături de noi și a fost ok. Larie e mai bătrân ca mine (râde), mă bucur că m-am reîntâlnit cu el. Am mulți foști colegi, mulți prieteni aici și cu siguranță vom face o figură frumoasă.

O să fie un campionat greu, toate echipele s-au întărit, și-au luat jucători buni, dar eu zic că vom fi în play-off cu siguranță și, de ce nu, ne vom bate la primele locuri. M-am întors acasă și sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Eu nu l-am prins antrenor data trecută, dar știu cum lucrează. Știu că îi place foarte mult fotbalul, știe aproape tot despre fotbal și cu siguranță mă va ajuta, și eu pe el, să devenim buni. Chiar am avut o perioadă mai slabă în ultimii ani și mi-aș dori să revin la forma în care eram mai demult”, a spus Denis Alibec, pentru Farul TV.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului