Închide meniul
Foto

Constantin Budescu a ajuns la perfuzii, la pauza amicalului Petrolului! Probleme pentru „Budi” în cantonamentul din Turcia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2023, 19:01

Constantin Budescu a ajuns la perfuzii, la pauza amicalului Petrolului! Probleme pentru „Budi” în cantonamentul din Turcia

Constantin Budescu a jucat răcit în meciul amical al celor de la Petrolul

Constantin Budescu, în cantonamentul Petrolului din Turcia / as.ro

Constantin Budescu a jucat răcit în meciul amical al celor de la Petrolul disputat luni, în cantonamentul din Turcia. Cel poreclit „Magicianul” nu a mai terminat partida pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a fost și el lovit de răceală la început de an. Doar că pe „Budi” l-a prins chiar în cantonament. Din cauza asta a jucat doar o repriză în amicalul Petrolului disputat luni împotriva celor de la Turan Tovuz, echipă din Azerbaidjan.

Constantin Budescu a jucat răcit în meciul amical al celor de la Petrolul

Budescu a plecat la pauza partidei la hotel, să primească îngrijiri medicale (VEZI GALERIA FOTO). Fotbalistul de 33 de ani a ajuns la perfuzii.

Petrolul a câștigat până la urmă cu 3-2 în fața formației din Azerbaidjan. Gicu Grozav a reușit o „dublă” pentru petroliști. A mai înscris și fundașul central olandez Bart Meijers.

Petrolul, ca alte formații din Liga 1, a decis să efectueze stagiul de pregătire din această iarnă în Antalya, unde temperaturile sunt ridicate. Echipa antrenată de Nicolae Constantin va mai juca cu polonezii de la Lechia și cu bulgarii de la CSKA Sofia.

Reclamă

„Lupii” vor juca primul meci din Liga 1 din 2023 pe 23 ianuarie, cu CS Mioveni.

Constantin Budescu, pus să slăbească chiar înainte de Sărbători

Înainte să plece în cantonament, Constantin Budescu a fost pus să slăbească înainte de Sărbători. A fost anunţat că trebuie să se întoarcă din vacanţă cu cel puţin cinci kilograme mai puţin.

Dacă va da jos din kilograme, ne va ajuta și mai mult„, a declarat preşedintele „lupilor galbeni”, Claudiu Tudor.

Reclamă 4 / 0/3

De Budescu se leagă şi speranţele Petrolului la clasarea pe un loc de play-off. Galben-albaştrii încheie anul pe locul 8. Au 30 de puncte, cu 3 mai puţin decât ocupanta locului 6, Hermannstadt.

Budescu a câștigat o avere la TAS

Constantin Budescu a câştigat la TAS procesul cu fostul său club, Al-Shabab. Va primi compensaţii de 1.9 milioane de euro. Se adaugă şi alte costuri, astfel că „Budi” va încasa peste 2 milioane de euro.

Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea. Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine„, a spus Budescu pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și